Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Betalingsregeling

Als u van ons kantoor een brief of een ambtelijk stuk heeft ontvangen waaruit blijkt dat de vordering ter incasso is overgedragen aan Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Gerechtsdeurwaarders, is het mogelijk dat u onder strikte voorwaarden, een betalingsregeling kunt treffen. Het treffen van een betalingsregeling is vooral afhankelijk van uw inkomen en persoonlijke situatie. Met deze link kunt u een inkomsten- en uitgavenformulier (PDF) (Word) downloaden, waarna u deze, samen met uw bewijsstukken, kunt mailen naar info@wvm-deurwaarders.nl. U hoort daarna zo snel mogelijk over het door u gedane voorstel.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Werving & Selectie – je nieuwe baan

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening werkt vanuit het Sociaal verantwoord incasseren (SVI). Wij geloven in een 2e kans. In samenwerking met Technojob creëren we deze kansen in een nieuwe baan die bij jou past.

 

Bij Technojob Werving & Selectie draait het allemaal om plezierig werken. Ons toegewijde team zoekt dagelijks naar de beste banen in alle sectoren, of het nu in de zorg, techniek, ICT, finance of schoonmaakbranche is, wij vinden de perfecte job voor jou.

Wat maakt ons anders? Wij zijn er elke dag om ervoor te zorgen dat jij kunt groeien in je werk. Bij ons ben je geen nummer; we werken samen om de perfecte baan voor jou te vinden.

Wij regelen niet alleen je nieuwe baan, maar belonen je ook nog eens voor je harde werk en toewijding.

Neem contact met ons op en laat ons voor de rest zorgen.
Samen gaan we voor jouw succes en werkplezier!

E-mail
info@technojob.nl

Telefoon
085 – 079 27 92