Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Deurwaarder Gelderland

Openstaande posten, dubieuze debiteuren, betalingsherinneringen en aanmaningen. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijker maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen. Wiggers van Meggelen in Zutphen bezit veel vakmanschap, ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Gevestigd in de Achterhoek bedient Wiggers van Meggelen al jaren klanten door heel Nederland. Dus heeft u te maken met wanbetalers? Wij zijn uw deurwaarder in Gelderland, zodat u kunt doen waar u goed in bent en omdat iedere factuur telt!

Openstaande vorderingen innen

Een openstaande vordering levert niet alleen frustratie en tijdsbeslag op, maar het kan ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Wij zijn als incassobureau en gerechtsdeurwaarder op de hoogte van deze problematiek. Wij helpen u graag verder als u al het mogelijke geprobeerd heeft en geen uitweg meer ziet. Wiggers van Meggelen neemt het van u over en zorgt ervoor dat u uw geld terugkrijgt én een goede relatie met uw debiteur houdt. Om deze reden leveren wij altijd maatwerk, de ene debiteur is immers de andere niet. Wij verdiepen ons altijd goed in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Zo kunnen wij correct en daadkrachtig in het contact zijn en weet zowel u als uw debiteur waar u beide aan toe bent. Wij treden vakbekwaam op als uw deurwaarder in Gelderland.

Onze diensten

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. We zijn inmiddels werkzaam door heel Nederland. Wij helpen u graag verder met:

  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Laatste sommatie
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Constateringen
  • Juridisch advies

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Met name bij grote organisaties kunnen veel openstaande vorderingen voor problemen zorgen. Wij zijn erop ingesteld grote hoeveelheden aan te kunnen.

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze gerechtsdeurwaarder in regio Gelderland of Overijssel voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op, om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij verwerken graag al uw ambtelijke en incasso-opdrachten en staan klaar om uw vorderingen geïnd te krijgen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag