Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder Kampen

Heeft u problemen met debiteuren die openstaande bedragen maar niet betalen? Schakel dan een deurwaarder in Kampen of omstreken in om te voorkomen dat de liquiditeit van uw onderneming in gevaar komt. Vooral voor grote organisaties met meerder wanbetalers kan dit een probleem vormen. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening helpt u graag de nodige frustratie en tijdbeslag te voorkomen door voor u als deurwaarder in Kampen op te treden. Wij zijn op de hoogte van de problematiek met wanbetalers en weten hoe we ervoor moeten zorgen dat dergelijke vorderingen wel geïnd kunnen worden. Onze gemotiveerde krachten staan voor u klaar om u te helpen uw geld eindelijk te ontvangen of om u van een juridisch advies te voorzien. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw zaak met ons te bespreken.

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders bestaat al sinds 1990 en is gevestigd in Zutphen. Wij onderscheiden ons als jaren door veel ervaring, vakmanschap, het vermogen snel te handelen en een grote mate van flexibiliteit. Waarom u er goed aan doet om voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening te kiezen?

  • Altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen
  • Ervaring sinds 1990
  • Korte lijnen en snel handelen
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken
  • Landelijke dekking

Onze werkwijze

Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening neemt u graag deze zorg uit handen.Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Met name voor grote bedrijven bieden wij als deurwaarder in Kampen en wijde omgeving veel hulp om het hoofd boven water te houden. Wij hebben in no time een eigen gerechtsdeurwaarder in Kampen voor u klaarstaan die de openstaande bedragen voor u int. Hoe wij dit doen? Wij verdiepen ons altijd goed in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Zo kunnen wij correct en daadkrachtig in het contact zijn en weet zowel u als uw debiteur waar u beide aan toe bent.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar wat een gerechtsdeurwaarder in Kampen voor u kan betekenen? Neem dan gerust telefonisch (0575 – 514 665) of per mail (info@wvm-deurwaarders.nl) contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken. Wij verwerken graag al uw ambtelijke en incasso-opdrachten en staan klaar om uw vorderingen geïnd te krijgen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag