Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Nijmegen

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Nijmegen? Dan is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening het bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u als uw incassobureau in Nijmegen helpen met het innen van betalingen. Omdat we centraal gelegen zijn in Nederland, kunnen we onze diensten overal in Nederland aanbieden.

In het geval van openstaande vorderingen staat u er niet alleen voor. Wanbetalers kunnen veel frustraties opleveren en zelfs de liquiditeit van uw bedrijf in gevaar brengen. Daarom zijn wij er om u te ondersteunen. Wanneer u een incassobureau in Nijmegen zoekt, zorgen wij er voor dat uw geld zo snel mogelijk bij u in handen is.

Kunt u onze diensten goed gebruiken en wilt u meer informatie? Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Incassobureau in Nijmegen bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

 • Ervaring sinds 1990;
 • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
 • Korte lijnen en snel handelen;
 • Altijd u eigen aanspreekpunt;
 • Landelijke dekking;
 • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
 • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Wilt u ook van deze voordelen genieten en uw geld binnen de kortste keren terug krijgen? Neem dan direct contact met ons op via onderstaande button. Dit kan ook als u meer informatie wenst of nog vragen hebt.

Contact opnemen

Incassobureau en deurwaarder Nijmegen Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg met gemotiveerde krachten staat op ieder moment voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Wij bieden onze diensten niet alleen in Gelderland aan, maar in heel Nederland. Dankzij onze internationale contacten verrichten wij zelfs zaken op internationaal niveau.

incassobureau en deurwaarder in Nijmegen

Maatwerk bij dit incassobureau

Ons incassobureau heeft veel eigenschappen die er voor zorgen dat wij uniek zijn. Dit zijn vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Hiermee onderscheiden wij ons al jaren in de markt. Dit komt uiteraard ook in onze werkwijze terug. Wij verdiepen ons bij een buitengerechtelijke incasso allereerst in de achtergrond van uw debiteuren en in de redenen waarom ze niet betalen. Daar houden we vervolgens rekening mee bij het bepalen en het uitstippelen van het incassotraject.

Maatwerk in uw debiteurenbeheer als deurwaarder in Nijmegen

Contact opnemen

Heldere en directe communicatie

Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Wij stemmen de wijze van communiceren altijd op het individu af om het beste resultaat te behalen. Daarnaast handelen wij altijd met respect voor uw klant. Bij iedere opdracht streven wij ernaar om het contact tussen u en uw debiteur in goede staat te houden.

Ook in de communicatie naar onze klanten richten wij ons altijd op duidelijke, en open communicatielijnen. Om deze redenen krijgt u bij dit incassobureau nabij Nijmegen altijd een vast aanspreekpunt toegewezen waar u met uw vragen of voor meer informatie over het incassotraject terecht kan.

Hoe innen wij als deurwaarder in regio Nijmegen uw openstaande vorderingen?

Als u openstaande facturen van wanbetalers betaalt wilt zien kunt u een incassobureau inschakelen om een incassotraject te starten. Wij zetten in dat geval onze middelen in om het incasso van uw vordering te realiseren. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is actief door heel Gelderland, van Nijmegen tot Arnhem en Zutphen.

Een team van ervaren deurwaarders, incassoconsulenten en juristen gaat gedurende het traject aan de slag om uw vordering te innen. Daarbij worden verschillende werkzaamheden toegepast en maatregelen ingezet. Een overzicht:

 • Inning van openstaande vorderingen
 • Juridisch advies
 • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
 • Constateringen
 • Laatste sommatie/profitletter
 • Conservatoire (bewarende) maatregelen en executie van vonnissen

Contact opnemen

Dagvaarden: een gerechtelijke procedure tegen de debiteur

Soms is het starten van een gerechtelijke procedure onvermijdelijk, als blijkt dat het vinden van een oplossing langs de minnelijke weg geen optie meer is. De debiteur heeft de vordering ondanks uw eigen inzet en het incassotraject nog steeds niet voldaan. Indien gewenst kunt u dan besluiten de rechter over uw zaak te laten beslissen.

De dagvaarding wordt door de gerechtsdeurwaarder opgeteld en uitgereikt. In overleg met u stelt onze juridische afdeling het verweerschrift op. Alle handelingen die voor het procederen verder vereist zijn kunnen wij als procesgemachtigde voor u uitvoeren. Na het behalen van het vonnis kunt u de executie daarvan ook aan ons incassobureau overlaten. Wij kunnen de betaling van uw vordering dan afdwingen, mocht de debiteur daar zelf nog niet toe zijn overgegaan.

u kunt vertrouwen op de volledige en professionele begeleiding van al onze juridische medewerkers.

Deurwaarder in Nijmegen inschakelen en een incassotraject starten?

Wilt u graag uit de impasse komen met uw klant en er op een verantwoordelijke manier voor zorgen dat de rekening betaald wordt? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons incassobureau in Nijmegen of een deurwaarder in Nijmegen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0575 – 514 665, per e-mail en via het contactformulier op de website.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag