Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Deurwaarder nabij Nijmegen

Heeft u de diensten van een deurwaarder nabij Nijmegen nodig? Dan is Wiggers van Meggelen het bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij kunnen als deurwaarder nabij Nijmegen u helpen met het innen van betalingen. Omdat we centraal gelegen zijn in Nederland (in Zutphen), kunnen we onze diensten overal in Nederland aanbieden. Nederland betaalt steeds slechter en er is een grote kans dat ook u met wanbetalers te maken heeft. Indien dat het geval is, helpt Wiggers van Meggelen u graag verder. Wij staan open voor zowel kleine als grote bedrijven en zorgen ervoor dat uw onderneming niet in gevaar komt. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gemotiveerde krachten, zijn wij in staat om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Dus heeft u openstaande vorderingen staan en bent u daarom op zoek naar een deurwaarder in Nijmegen of omgeving? Dan bent u bij Wiggers van Meggelen helemaal aan het juiste adres. Onze eigen gerechtsdeurwaarders staan voor u klaar om de openstaande bedragen te innen bij uw debiteuren. Wilt u meer weten hoe we u als deurwaarder nabij Nijmegen van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust eens contact met ons op. Wij informeren u graag verder.

Openstaande vorderingen

Een openstaande vordering levert niet alleen frustratie en tijdsbeslag op, maar het kan ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Wij zijn als incassobureau en gerechtsdeurwaarder op de hoogte van deze problematiek. Wij helpen u graag verder als u al het mogelijke geprobeerd heeft en geen uitweg meer ziet. Wiggers van Meggelen neemt het van u over en zorgt ervoor dat u uw geld terugkrijgt én een goede relatie met uw debiteur houdt. Om deze reden leveren wij altijd maatwerk, de ene debiteur is immers de andere niet. Wij verdiepen ons altijd goed in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Zo kunnen wij correct en daadkrachtig in het contact zijn en weet zowel u als uw debiteur waar u beide aan toe bent. Wij treden vakbekwaam op als uw deurwaarder in Nijmegen.

Waarom Wiggers van Meggelen als uw deurwaarder nabij Nijmegen?

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders bestaat al sinds 1990 en is gevestigd in Zutphen. Wij onderscheiden ons als jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Waarom u er goed aan doet om voor Wiggers van Meggelen te kiezen?

  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Ervaring sinds 1990;
  • Altijd uw eigen aanspreekpunt;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Landelijke dekking;
  • Ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen;

Als deurwaarder nabij Nijmegen kunnen we u op diverse manieren van dienst zijn. Zo kunnen we u bijstaan met juridisch advies, kunnen we de inning van openstaande posten op ons nemen, kunnen we een laatste sommatie voor u doen, rechtsbijstand bij kantonprocedures bieden, en hulp en advies bij huurzaken en huurcontracten bieden. Neemt u gerust eens contact op als u vragen heeft over onze diensten als deurwaarder dichtbij Nijmegen.

Meer informatie

Bent u op zoek naar een deurwaarder nabij Nijmegen? Wiggers van Meggelen helpt u graag verder. Bent u benieuwd naar wat onze deurwaarder vlakbij Nijmegen voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust eens telefonisch contactt op (door te bellen naar 0575 – 514 665) om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij verwerken graag al uw ambtelijke en incasso-opdrachten en staan klaar om uw vorderingen geïnd te krijgen. Het is ook mogelijk om uw zaken per e-mail aan te leveren op info@wvm-deurwaarders.nl, waarbij u in ieder geval dient mee te zenden de factu(u)r(en) en indien mogelijk kopieën van verzonden aanmaningen en/of correspondentie. Wij maken vervolgens een dossier voor u aan en informeren u over de verdere verloop van uw zaak.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag