Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Heeft u de diensten van een deurwaarder nabij Nijmegen nodig? Dan is Wiggers van Meggelen het bedrijf waar u naar op zoek bent. Wij kunnen u als uw deurwaarder nabij Nijmegen helpen met het innen van betalingen. Omdat we centraal gelegen zijn in Nederland (in Zutphen), kunnen we onze diensten overal in Nederland aanbieden. Helaas hebben ook steeds meer bedrijven de hulp van een incassobureau nodig, want steeds vaker komen wanbetalers voor. In het geval van openstaande vorderingen staat u er niet alleen voor. Dit kan veel frustraties opleveren en zelfs de liquiditeit van uw bedrijf in gevaar brengen, maar wij zijn er om u te ondersteunen. Wanneer u graag samen wilt werken met een professionele deurwaarder in Nijmegen, dan bent u bij ons, Wiggers van Meggelen Incasso & Gerechtsdeurwaarders, aan het juiste adres!

 

Contact opnemen

Wiggers van Meggelen

  • Korte lijnen en snelle afhandeling
  • Ervaring sinds 1990
  • U heeft altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom
  • Landelijke dekking
  • Ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen

 

Contact opnemen

Zelf een deurwaarder inschakelen

Overweegt u om een deurwaarder in Nijmegen in te schakelen, omdat u te maken heeft met wanbetalende klanten? Dit is een verstandige stap om te zetten, zodat u niet zelf direct contact hoeft te hebben met uw klanten over de vorderingen. Een externe deurwaarder kan de klantrelatie die u hebt met de wanbetaler in tact houden, omdat u niet de ‘boosdoener’ bent, maar gewoon de ondernemer blijft die ook zijn of haar geld mag verwachten. Wij zijn als incassobureau op de hoogte van de problematiek die kan komen kijken bij wanbetalers als uw klanten. Toch hoeft het niet altijd op een vervelende manier te gaan, maar het scheelt u al een hoop tijd en frustraties wanneer u het debiteurenbeheer en incassozaken uitbesteed. Wij treden zeer vakbekwaam op als uw deurwaarder in Nijmegen op hopen ook u een handje te kunnen helpen bij het innen van uw betalingen. Dit is absoluut niet iets om u voor te schamen, het is opkomen voor uw eigen onderneming.

Waarom Wiggers van Meggelen?

Voor wie geen andere optie meer ziet en er zelf niet op een redelijke manier uit lijkt te kunnen komen met één of meer debiteuren, kan Wiggers van Meggelen benaderen als deurwaarder in Nijmegen en omgeving. We staan u graag bij en nemen u dit werk uit handen zodat u zich kunt blijven richten op uw kernwerkzaamheden. Al sinds 1990 zijn wij actief als deurwaarders en sindsdien blijven we ons tot op de dag van vandaag nog steeds ontwikkelen om continu voor onze klanten de beste service en het hoogste vakmanschap te kunnen leveren. Middels trainingen en cursussen houden wij onze handelswijze en kennis op niveau.

Zoekt u een incassobureau met veel ervaring en flexibele krachten met het vermogen snel te handelen? Dan is Wiggers van Meggelen dé deurwaarder in Nijmegen voor u. Wij staan bekend om hoogwaardige service.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Informeer naar de mogelijkheden

Als deurwaarder nabij Nijmegen kunnen we u op diverse manieren van dienst zijn. Zo kunnen we u bijstaan met juridisch advies, kunnen we de inning van openstaande posten op ons nemen, kunnen we een laatste sommatie voor u doen, rechtsbijstand bij kantonprocedures bieden, en hulp en advies bij huurzaken en huurcontracten bieden. Neemt u gerust eens contact op als u vragen heeft over onze diensten als deurwaarder dichtbij Nijmegen.

Denkt u dat wij u weleens goed zouden kunnen helpen als deurwaarder nabij Nijmegen? Zeer graag helpen we u dan verder. Als u gelooft in onze meerwaarde, laten we u graag zien dat we die zeker hebben. Voor het maken van een eerste kennismakingsafspraak kunt u contact opnemen door te bellen naar 0575 – 514 665. Deze afspraak is geheel vrijblijvend en is er puur om inzicht in uw situatie en wanbetalende debiteuren te krijgen. Wanneer uw situatie bij onze deurwaarder duidelijk is, gaan wij aan de slag met het innen van uw vordering(en) en/of het verwerken van uw ambtelijke en incasso-opdrachten.

Liever alles per mail regelen met een deurwaarder nabij Nijmegen of omgeving? Dat is ook geen enkel probleem. U kunt uw zaken per mail naar ons toesturen op info@wvm-deurwaarders.nl, waarbij in ieder geval de betreffende factu(u)r(en) dient in te dienen + verzonden aanmaningen en/of correspondentie indien mogelijk. Zo weten wij wat de achtergrond is en kunnen we een dossier voor u aanmaken. Over de verdere verloop van de zaak informeren wij u per mail of telefonisch, het is maar net wat u wenst.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.