Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder Ommen

Nederland betaalt steeds slechter en er is een grote kans dat ook u met wanbetalers te maken heeft. Indien dat het geval is, helpt Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening u graag verder. Wij staan open voor zowel kleine als grote bedrijven en zorgen ervoor dat uw onderneming niet in gevaar komt. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gemotiveerde krachten, zijn wij in staat om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Dus heeft u openstaande vorderingen staan en bent u daarom op zoek naar een deurwaarder in Ommen of omgeving? Dan bent u bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening helemaal aan het juiste adres. Onze eigen gerechtsdeurwaarders staan voor u klaar om de openstaande bedragen te innen bij uw debiteuren.

Openstaande vorderingen innen

Een openstaande vordering levert niet alleen frustratie en tijdsbeslag op, maar het kan ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Wij zijnals incassobureau en gerechtsdeurwaarder op de hoogte van deze problematiek. Wij helpen u graag verder als u al het mogelijke geprobeerd heeft en geen uitweg meer ziet. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening neemt het van u over en zorgt ervoor dat u uw geld terugkrijgt én een goede relatie met uw debiteur houdt. Om deze reden leveren wij altijd maatwerk, de ene debiteur is immers de andere niet. Wij verdiepen ons altijd goed in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Zo kunnen wij correct en daadkrachtig in het contact zijn en weet zowel u als uw debiteur waar u beide aan toe bent. Wij treden vakbekwaam op als uw deurwaarder in Ommen.

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

In 1990 is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarder opgericht in het Achterhoekse Zutphen en sindsdien zijn we snel gegroeid. Wij helpen u graag verder met:

  • Juridisch advies
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Laatste sommatie
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Constateringen

Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening neemt u graag deze zorg uit handen.Wij onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Wij hebben zo een eigen gerechtsdeurwaarder in Ommen voor u klaarstaan die de openstaande bedragen voor u int.

Contact opnemen

Dankzij onze centrale ligging kunnen wij u als deurwaarder overal in Overijssel en Gelderland snel van juridische hulp voorzien. Dus heeft u last van wanbetalers en bent u op zoek naar een gerechtsdeurwaarder inOmmen of regio? Schakel dan de hulp in van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 – 514 665 of een mail te sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag