Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder Overijssel

Heeft u bij één of meer debiteuren openstaande vorderingen uit staan? Voorkom dat dit veel frustratie en tijdbeslag met zich meebrengt door er tijdig een deurwaarder op te zetten. Zo voorkomt u dat u de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengt. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is op de hoogte van deze problematiek en wij helpen u dan ook graag verder wanneer u wel wat hulp van een deurwaarder in Overijssel kunt gebruiken. Onze gemotiveerde krachten staan voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van een juridisch advies te voorzien. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw zaak met ons te bespreken.

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarder in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Wij onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, het vermogen snel te handelen, veel ervaring en een grote mate van flexibiliteit. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening neemt u graag deze zorg uit handen.Wij helpen u graag verder met:

  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)
  • Constateringen
  • Juridisch advies
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Laatste sommatie

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Met name voor grote bedrijven kan een deurwaarder heel goed helpen.

Wat doet de deurwaarder in Overijssel voor u?

Als u er zelf alles aan heeft gedaan om de openstaande vorderingen van uw debiteur betaald te krijgen, maar dat nog steeds niet gelukt is, wordt het tijd om dit uit handen te geven. Wij hebben eigen gerechtsdeurwaarders in dienst die de openstaande bedragen kunnen innen. U wilt natuurlijk graag uw geld terug, maar ook de goede relatie met uw debiteur behouden. Wij verdiepen ons daarom in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Vervolgens nemen wij contact met hen op, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. En u ook!

Contact opnemen

Dankzij onze centrale ligging kunnen wij u in heel Nederland snel van juridische hulp voorzien. Dus heeft u last van wanbetalers en bent u op zoek naar een gerechtsdeurwaarder in Overijssel of elders? Schakel dan de hulp in van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Onze eigen deurwaarders helpen u graag.U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 0575 – 514 665 of een mail te sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag