Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder Zutphen

Heeft u zelf al het mogelijke gedaan om de openstaande vordering van uw debiteur betaald te krijgen? Dan is het een goede stap om de vordering uit handen te geven aan ons. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders zorgt graag voor u dat de liquiditeit van uw onderneming niet in gevaar komt. Uw geld terugkrijgen is één ding, maar als u daarbij de goede relatie met uw debiteur behoudt, dan spreken we pas echt van een succesvolle incassostrategie. Om dat te bereiken, is maatwerk essentieel. Immers, de ene debiteur is de andere niet. Daarom zorgen wij dat openstaande vorderingen altijd op een passende manier geïnd worden. Dus bent u op zoek naar een incasso Zutphen of een deurwaarder in Zutphen dat altijd met veel zorg naar uw zaak kijkt? Dan bent u bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening helemaal aan het juiste adres. Ook als u niet in de omgeving van Zutphen woont staan wij graag voor u klaar. Wij zijn namelijk niet alleen werkzaam als incassobureau achterhoek, maar leveren diensten in heel Nederland. Zelfs op internationaal niveau doen wij incassozaken.

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening bestaat al sinds 1990 en is gevestigd in Zutphen. Wij onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Goede communicatie met onze klanten staat bij ons voorop. Daarom heeft u bij ons altijd een eigen aanspreekpunt en kunt ook rechtstreeks met de deurwaarders die voor u aan het werk zijn spreken. Wij zijn ingesteld op grote hoeveelheden werk en kunnen daarom zowel grote als kleine bedrijven goed van dienst zijn. U kunt zoal bij ons terecht voor:

  • juridisch advies
  • Laatste sommatie
  • Constateringen
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures

Contact opnemen

Onze werkwijze als deurwaarder in Zutphen

Wij gaan altijd voor maatwerk, want iedere debiteur is anders en heeft zijn eigen redenen om niet te betalen. Wij verdiepen ons daarom in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen en houden daar bij het bepalen van het incassotraject rekening mee. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat zij weten waar ze aan toe zijn. En u ook.

U kunt uw al uw relevante zaken per e-mail aanleveren via info@wvm-deurwaarders.nl, waarbij u in ieder geval de factu(u)r(en) en indien mogelijk kopieën van verzonden aanmaningen en/of correspondentie dient mee te zenden. Aan de hand daarvan maken wij voor u een dossier aan en krijgt u bericht van ons over het verdere verloop van de zaak. Uiteraard kunt u bij vragen of voor meer informatie altijd contact opnemen alvorens de zaken aan te leveren.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar wat onze gerechtsdeurwaarder in Zutphen voor u kan betekenen? Neem dan gerust telefonisch (0575 – 514 665) of per mail (info@wvm-deurwaarders.nl) contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een afspraak maken. Wij verwerken graag al uw ambtelijke en incasso-opdrachten en staan klaar om uw vorderingen geïnd te krijgen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag