Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Deurwaarder Zwolle

Het aantal wanbetalers groeit helaas fors in Nederland. Ieder zal daar zijn eigen redenen voor hebben, maar voor u als ondernemer is het alles behalve prettig om te moeten wachten op uw geld of om zelfs helemaal niks te ontvangen. U hoeft het hier niet bij te laten zitten en helemaal niet te accepteren. Wiggers van Meggelen Incasso & Gerechtsdeurwaarders helpt u graag als uw deurwaarder in Zwolle om het geld waar u recht op heeft gewoon te ontvangen. Heeft u dus te maken met niet-betalende debiteuren en kunt u wel wat professionele hulp gebruiken bij het innen van uw geld? Maak dan gerust een vrijblijvende afspraak met ons en we gaan samen kijken hoe wij dit probleem voor u kunnen oplossen.

 

Contact opnemen

Hoe we u helpen als uw deurwaarder in Zwolle?

Vraagt u zich af hoe wij te werk gaan bij het innen van uw openstaande vorderingen? Dat leggen we u graag uit. Onze gemotiveerde krachten zijn professionals die veel kennis en inmiddels al een jarenlange ervaring hebben. Als u ons inschakelt als uw deurwaarder in Zwolle of omgeving, dan beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek. U brengt ons op de hoogte van de huidige situatie en de deurwaarder of deurwaarders die voor u in Zwolle aan de slag gaan, krijgen inzicht in de achtergrond en de redenen van uw debiteur om nu niet te betalen. Met deze informatie nemen wij contact op met uw debiteur(en) en gaan we het gesprek aan.

We gaan altijd op professionele wijze in gesprek met uw debiteuren. Wij vinden daarbij dat agressie absoluut niet nodig is. Daarom doen wij er ook alles aan om agressie en geweld te voorkomen. Wilt u meer weten over onze omgang met agressie (naar ons toe)? Daarover vindt u meer in ons agressie protocol.

 

Contact opnemen

Ons doel

Het is ons doel om u als ondernemer werk uit handen te nemen en uw frustraties rondom openstaande vorderingen weg te nemen. Door een deurwaarder in Zwolle in te schakelen, bespaart u zelf tijd en moeite. Debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk en men vergeet nog weleens dat het ook veel tijd in beslag kan nemen. Wij zijn er om dit werk professioneel voor u op te vangen, zodat u zich kunt richten op uw kerntaken. Door het debiteurenbeheer bij een derde partij neer te leggen en dankzij onze aanpak, kunt u de goede band met uw debiteuren behouden én uw geld netjes ontvangen. Dat is altijd ons streven!

Incassobureau in Amersfoort

Over Wiggers van Meggelen

Het kantoor van Wiggers van Meggelen is gevestigd in de stad Zutphen. In 1990 werd het incasso- & gerechtsdeurwaardersbureau opgericht en sindsdien is het snel gegroeid. Dat betekent dat er hedendaags ontzettend veel kennis en kunde in huis is op het gebied van incassozaken en de problematiek die hier in veel gevallen bij komt kijken. Onze professionals staan bekend om hun tactvolheid, vermogen snel te handelen, vakbekwaamheid en daadkrachtige aanpak. We zijn daarnaast zeer flexibel inzetbaar en werken door heel Nederland.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Contact opnemen

Wilt u snel juridische hulp van een deurwaarder in Zwolle of omgeving? Dan kunt u direct contact met ons opnemen en wij staan snel voor u klaar. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 0575 – 514 665 of een mail sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl. Zeg vaarwel tegen het tijdrovende debiteurenbeheer inclusief alle frustraties en besteed die taak uit aan ons: professionals op het gebied van juridische- en incassozaken.

De ene debiteur is de andere niet, dus gaan wij altijd uit van maatwerk. Wilt u naast een debiteur in Zwolle via ons inschakelen meer hulp op financieel gebied? Wij kunnen u ook verder helpen met:

  • Juridisch advies
  • Constateringen
  • Laatste sommatie
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)

Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag als geen ander deze zorg uit handen. Wij hebben zo een eigen gerechtsdeurwaarder in Zwolle voor u klaarstaan die de openstaande bedragen voor u int.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.