Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Incasso Arnhem

Regelmatig horen wij van ondernemers met een kleine portefeuille dat zij niet gehoord worden bij grote incassobureaus of deurwaarders. Bent u een kleine ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij incasso in Arnhem? Dan helpt Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening u graag. Wij staan open voor zowel grote als kleine ondernemingen en voorzien iedereen van maatwerk en een passend advies. Wij helpen u graag met het innen van openstaande facturen en dankzij onze eigen gerechtsdeurwaarders zijn wij in staat om snel te handelen. Van juridisch advies tot rechtsbijstand, Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen zijn eigenschappen waaraan u ons herkent. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook al vele jaren van andere incassobureaus. Daarnaast bieden wij u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarder in één aan, waardoor u voor veel zaken bij ons terecht kunt. Zo hebben wij:

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen
  • Altijd een eigen aanspreekpunt
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring
  • Een hoog kennisniveau
  • Een landelijke dekking
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom
  • Landelijke dekking

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is gevestigd in Zutphen en bestaat al sinds 1990. Sindsdien zijn wij snel gegroeid en hebben wij een ploeg zeer gemotiveerde krachten die altijd voor u klaar staat. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Zutphen zijn wij werkzaam in heel Gelderland en Overijssel en helpen u graag om uw vorderingen geïnd te krijgen of u te voorzien van passend juridisch advies. Wij begrijpen als geen ander dat wanbetaling kan lijden tot frustraties en daarom helpen wij u graag om ervoor te zorgen dat de debiteurs overgaan tot betaling.

Afspraak maken

Bent u een grote of kleine onderneming en wilt u graag gebruik maken van de diensten van onze incasso in Arnhem? Neemt u dan eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. De medewerkers van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening staan u graag te woord.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag