Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incasso Arnhem

Regelmatig horen wij van ondernemers met een kleine portefeuille dat zij niet gehoord worden bij grote incassobureaus of deurwaarders. Bent u een kleine ondernemer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij incasso in Arnhem? Dan helpt Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening u graag. Wij staan open voor zowel grote als kleine ondernemingen en voorzien iedereen van maatwerk en een passend advies. Wij helpen u graag met het innen van openstaande facturen en dankzij onze eigen gerechtsdeurwaarders zijn wij in staat om snel te handelen. Van juridisch advies tot rechtsbijstand, Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening staat voor u klaar.

Waarom kiezen voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen zijn eigenschappen waaraan u ons herkent. Hiermee onderscheiden wij ons dan ook al vele jaren van andere incassobureaus. Daarnaast bieden wij u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarder in één aan, waardoor u voor veel zaken bij ons terecht kunt. Zo hebben wij:

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen
  • Altijd een eigen aanspreekpunt
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring
  • Een hoog kennisniveau
  • Een landelijke dekking
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom
  • Landelijke dekking

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is gevestigd in Zutphen en bestaat al sinds 1990. Sindsdien zijn wij snel gegroeid en hebben wij een ploeg zeer gemotiveerde krachten die altijd voor u klaar staat. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Zutphen zijn wij werkzaam in heel Gelderland en Overijssel en helpen u graag om uw vorderingen geïnd te krijgen of u te voorzien van passend juridisch advies. Wij begrijpen als geen ander dat wanbetaling kan lijden tot frustraties en daarom helpen wij u graag om ervoor te zorgen dat de debiteurs overgaan tot betaling.

Afspraak maken

Bent u een grote of kleine onderneming en wilt u graag gebruik maken van de diensten van onze incasso in Arnhem? Neemt u dan eens contact met ons op voor het maken van een afspraak. De medewerkers van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening staan u graag te woord.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag