Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incasso Nijmegen

Heeft u last van wanbetalers en zorgt dit voor veel negatieve energie? Dan kunt u er voor kiezen om dit uit handen te geven aan ons incasso in Nijmegen. Wij nemen dit u graag uit handen, zodat u zich weer kunt focussen op uw werkzaamheden. Van het incidenteel innen van een factuur tot aan advies over goed debiteurenbeheer en van pre-incasso tot het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie: Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is het adres voor als uw incassozaken.

Laat u vrijblijvend informeren door één van onze deskundigen en maak het uzelf gemakkelijker door incasso in Nijmegen uit te besteden aan ons.

Voor wie is onze incasso in Nijmegen?

Vraagt u zich af of incasso in Nijmegen inzetten wel de juiste keuze is? Als u zelf al het mogelijke al gedaan hebt om de open vordering(en) geïnd te krijgen, dan is het voor uw eigen rust en gemak een verstandige en professionele stap om een incassobureau in te schakelen. Iedere ondernemer moet op een bepaald punt zijn eigen onderneming op nummer 1 zetten, helemaal wanneer er veel wanbetalende debiteuren in het spel zijn die de liquiditeit van uw onderneming in gevaar (kunnen) brengen. Zowel kleine als grote bedrijven komen bij ons om hun incassozaken en vorderingen gedaan te krijgen. Wij helpen iedereen die er baat bij heeft graag met buitengerechtelijke incasso, juridisch advies of een andere dienst.

Over ons

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is opgericht in 1990 en in de achterliggende jaren hebben wij dan ook veel kennis en kunde opgedaan. Onze gemotiveerde ploeg staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen. Uw geld terug krijgen is één ding, maar als u daarbij de goede relatie met uw debiteur behoudt, dan spreken we past echt van een succesvolle incassostrategie. Dit is alleen te bereiken met echt maatwerk, want de ene debiteur is de andere niet. Daarom verdiepen wij ons altijd in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom zij niet betalen. Hier houden wij rekening mee in het incassotraject en maken zowel u als uw klant duidelijk waar u aan toe bent. Dat is onze werkwijze, die volgens vele tevreden klanten én onszelf erg succesvol is.

Tot op de dag van vandaag blijven wij onszelf deskundig ontwikkelen met trainingen om onze kennis op peil te houden en onze klantgerichte werkwijze te blijven handhaven.

Waarom kiezen voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening?

Regelmatig horen wij dat ondernemers met een kleine portefeuille niet gehoord worden bij grote incassobureaus of deurwaarderskantoren. Bij ons kunt u altijd terecht, of u nu een grote of kleine onderneming heeft. Wij onderscheiden ons hierin en hebben een goed persoonlijk contact met u als klant, waarin wij graag met u meedenken. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening biedt u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
  • Altijd een eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders;
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring;
  • Een hoog kennisniveau;
  • Een landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom.

Daarom kiest u voor incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Een klantgerichte service met een persoonlijk gezicht en vast aanspreekpunt staat bij ons voorop in alles wat wij doen. Zelf ervaren wat wij u uit handen kunnen nemen?

Neem dan gerust contact met ons op

Wij onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Heeft u interesse in onze incasso in Nijmegen en bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn inzetbaar door heel Nederland en komen graag bij u langs om kennis te maken. Uiteraard bent u ook welkom bij ons op kantoor.

Liever eerst een paar vragen aan ons stellen? Stel ze dan gerust! U kunt ons zowel telefonisch als per e-mail bereiken: 0575 – 514 665 / info@wvm-deurwaarders.nl

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag