Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Incasso Nijmegen

Heeft u last van wanbetalers en zorgt dit voor veel negatieve energie? Dan kunt u er voor kiezen om dit uit handen te geven aan ons incasso in Nijmegen. Wij nemen dit u graag uit handen, zodat u zich weer kunt focussen op uw werkzaamheden. Van het incidenteel innen van een factuur tot aan advies over goed debiteurenbeheer en van pre-incasso tot het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie: Wiggers van Meggelen is het adres voor als uw incassozaken.

Over ons

Wiggers van Meggelen is opgericht in 1990 en in de achterliggende jaren hebben wij dan ook vele kennis en kunde opgedaan. Onze gemotiveerde ploeg staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen. Uw geld terug krijgen is één ding, maar als u daarbij de goede relatie met uw debiteur behoudt, dan spreken we past echt van een succesvolle incassostrategie. Dit is alleen te bereiken met echt maatwerk, want de ene debiteur is de andere niet. Daarom verdiepen wij ons altijd in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom zij niet betalen. Hier houden wij rekening mee in het incassotraject en maken zowel u als uw klant duidelijk waar u aan toe bent.

Waarom kiezen voor Wiggers van Meggelen?

Regelmatig horen wij dat ondernemers met een kleine portefeuille niet gehoord worden bij grote incassobureaus of deurwaarderskantoren. Bij ons kunt u altijd terecht, of u nu een grote of kleine onderneming heeft. Wij onderscheiden ons hierin en hebben een goed persoonlijk contact met u als klant, waarin wij graag met u meedenken. Wiggers van Meggelen biedt u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen
  • Altijd een eigen aanspreekpunt
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring
  • Een hoog kennisniveau
  • Een landelijke dekking
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom
  • Landelijke dekking

Daarom kiest u voor incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers van Meggelen.

Contact opnemen

Heeft u interesse in onze incasso in Nijmegen en bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag