Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Wiggers van Meggelen: incasso in Zutphen

Bent u op zoek naar een professioneel een betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij ons incasso in Zutphen aan het juiste adres! Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen wil u graag van dienst zijn bij het innen van uw geld.

Van het incidenteel innen van een factuur tot aan advies over goed debiteurenbeheer en van pre-incasso tot en met het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie: Incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers van Meggelen is  het adres voor al uw incassozaken. Ook voor juridisch adviesprocederen en de executie van vonnissen kunt u een beroep doen op ons incasso in Zutphen.

Waarom u voor ons kiest

Wij bieden u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer: korte lijnen en snel handelen, altijd u eigen aanspreekpunt, ervaring sinds 1990, zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom bij ons, rechtstreeks contact met de deurwaarders, landelijke dekking en wij zijn ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen. Daarom kiest u voor Wiggers van Meggelen als uw incassobureau.

Bij een buitengerechtelijke incasso verdiepen wij ons in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen en houden wij daar bij het bepalen van het incassotraject rekening mee. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct, zodat ze weten waar zij aan toe zijn, maar met respect voor uw klant.

Over Wiggers van Meggelen

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg van zeer gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien.

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: Eigenschappen die ons incasso in Zutphen in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang onderscheiden.

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak inplannen bij ons incasso in Zutphen en omstreken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag