Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incasso Zwolle

Heeft u interesse in incasso in Zwolle?? Dan bent u bij Deurwaarders en incassobureau Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening aan het juiste adres. Wij helpen u graag met het innen van openstaande factoren en dankzij onze eigen gerechtsdeurwaarders zijn wij in staat snel te handelen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat u uw geld zo snel mogelijk heeft en daarbij de goede relatie met de debiteur behoudt. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Wie zijn wij?

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is een incassobureau en deurswaarderskantoor in één en is opgericht in 1990. Wij zijn gevestigd in Zutphen, maar werkzaam in heel Gelderland en Overijssel. Dankzij onze vele kennis en ervaring die wij in huis hebben zijn wij in staat uw vorderingen geïnd te krijgen en u van juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen zijn allemaal eigenschappen waarmee wij ons al jarenlang onderscheiden. Spreken deze waarden u aan en bent u benieuwd voor welke zaken u allemaal bij ons terecht kunt? Wij helpen u graag bij:

  • Inning van openstaande posten, zowel voor kleine als bulk
  • Juridisch advies
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Constateringen
  • Laatste sommatie

Waarom kiezen voor incasso Zwolle

Wanbetalers kunnen zorgen voor veel frustratie en negatieve energie, wat niet ten goede komt aan uw werkzaamheden. Wanneer u zelf al het mogelijke heeft gedaan om de openstaande vordering van uw debiteur te krijgen, dan doet u er goed aan om dit over te laten aan Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Wij zijn professionals op dit gebied en zorgen er voor dat u uw geld terugkrijgt en ook de goede relatie met uw debiteur behoudt. Hiervoor is maatwerk nodig en daarom verdiepen wij ons ook altijd in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom zij niet betalen. Wij zorgen ervoor dat beide partijen weten waar ze aan toe zijn en leveren een succesvolle incassostrategie.

Ja, ik heb interesse in incasso Zwolle!

Bent u geïnteresseerd in incasso nabij Zwolle en wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening, waarin wij uitgebreid bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag