Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau te Deventer

Heeft u de diensten van een incassobureau in Deventer of omgeving nodig? Dan is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening u graag van dienst. Wij zijn een deurwaarders en incassobureau nabij Deventer, namelijk uit Zutphen. Heeft u last van wanbetalers en weet u niet goed wat u daar mee aan moet? Heeft u de andere partij al een aantal keer verzocht de openstaande rekeningen te betalen, maar is dit nog steeds niet gebeurd? Dan is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening deurwaarders u graag van dienst. Als incassobureau nabij Deventer helpen we u graag met het innen van openstaande facturen. Dankzij onze eigen gerechtsdeurwaarders zijn wij in staat snel te handelen en zorgen wij ervoor dat uw debiteuren overgaan tot betaling. Openstaande vorderingen zijn frustererend en tijdrovend en brengen potentieel de liquiditeit van uw organisatie in gevaar. Mocht het zover komen dat u het innen van de vordering niet zelf meer voor elkaar kunt krijgen, dan kunt u Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening als uw incassobureau nabij Deventer inschakelen. Wij helpen u graag met openstaande vorderingen, rekenen af met wanbetalers en voorzien u van juridisch advies. Wilt u meer weten over hoe wij als incassobureau nabij Deventer u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust eens contact met ons op om verder te informeren.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders is gevestigd in Zutphen en bestaat al sinds 1990. Sindsdien zijn wij snel gegroeid en inmiddels hebben wij een ploeg van bijna 20 zeer gemotiveerde krachten voor u klaar staan om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Eigenschappen die ons incassobureau nabij Deventer en de gehele Achterhoek in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang onderscheiden. U kunt ons incassobureau nabij Deventer inschakelen voor juridisch advies, inning van openstaande posten (zowel kleine als bulk), laatste sommatie, rechtsbijstand voor kantonprocedures, huurzaken en advies bij huurcontracten, en constateringen. U mag altijd maatwerk van ons verwachten. Iedere debiteur zit namelijk anders in elkaar en de redenen voor het niet betalen kunnen sterk variëren. Wij benaderen iedereen daarom anders en zoeken altijd nauwkeurig uit hoe we situaties het beste kunnen benaderen.

Contact opnemen

De voordelen van ons incassobureau nabij Deventer

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is een incassobureau nabij Deventer en gerechtelijke deurwaarder in één, waardoor wij u bij vele zaken van dienst kunnen zijn. Kiest u voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening, dan geniet u van de volgende voordelen:

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
  • Altijd een eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders;
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring;
  • Een hoog kennisniveau;
  • Een landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom;
  • Landelijke dekking;

Contact opnemen

Bent u zoekende naar een incassobureau nabij Deventer om u te helpen met wanbetalers? Zoek dan niet verder, want u bent bij ons aan het juiste adres! Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening begrijpt als geen ander hoe frustrerend het is uw geld niet te krijgen en daar helpen wij u dan ook graag bij. Bent u benieuwd wat dit incassobureau nabij Deventer voor u kan betekenen? Neemt u dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij praten u graag bij over de mogelijkheden en kunnen indien gewenst direct een afspraak met u inplannen. U kunt ons bellen op 0575 – 514 665. Ook is het mogelijk om uw zaak per e-mail aan te sturen. U dient dan in ieder geval mee te zenden de factu(u)r(en) en indien mogelijk kopieën van verzonden aanmaningen en/of correspondentie. Aan de hand daarvan maken wij voor u een dossier aan en krijgt u bericht van ons over het verdere verloop van de zaak.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag