Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau Enschede

Openstaande posten, dubieuze debiteuren, betalingsherinneringen en aanmaningen. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijker, maar kost ook veel tijd. Natuurlijk besteedt u uw kostbare tijd liever aan kerntaken van uw onderneming en daarom neemt Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening u deze zorg graag uit handen. Vakmanschap, ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen zijn eigenschappen die ons incassobureau nabij Enschede in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden. Gevestigd in de Achterhoek bedienen wij al jaren klanten door heel Nederland. Iedere factuur, groot en klein, telt en daarom zijn wij u graag van dienst.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening incassobureau en gerechtsdeurwaarders bestaat al sinds 1990 en is in de achterliggende jaren flink gegroeid. Wij beschikken over een ploeg gemotiveerde krachten die voor u klaar staat om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Natuurlijk zijn er nog meer zaken waarvoor u bij ons terecht kunt, waaronder:

  • Inning van openstaande posten, zowel voor kleine als bulk
  • Juridisch advies
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Constateringen
  • Laatste sommatie

Waarom kiezen voor incassobureau Enschede

Wanneer u zelf al het mogelijke heeft gedaan om de openstaande vordering van uw debiteur te krijgen doet u er goed aan om dit over te laten aan Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Wij zijn professionals op dit gebied en zorgen er voor dat u uw geld terugkrijgt en ook de goede relatie met uw debiteur behoudt. Hiervoor is maatwerk nodig en daarom verdiepen wij ons ook altijd in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom zij niet betalen. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat zij weten waar ze aan toe zijn en u ook.

Contact opnemen

Heeft u nog vragen voor ons en bent u benieuwd wat Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons incassobureau nabij Enschede.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag