Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Groenlo

Krijgt u de facturen die u naar uw debiteur verstuurd heeft niet betaald, ondanks alles dat u al geprobeerd heeft? Schakel dan een incassobureau in Groenlo in en zorg alsnog voor een snelle betaling van uw vordering. Incasso specialist Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening kan als full service incassobureau de druk op uw debiteur verhogen, zodat er alsnog tot betaling wordt overgegaan.

Klanten die niet (of te laat) betalen zorgen voor frustratie en pikken uw tijd in. U bent die tijd immers kwijt met het sturen van herinneringen of aanmaningen, om de klant tot betaling over te laten gaan. Een incassobureau neemt deze taak van u over en zorgt daarbij voor nog meer druk. Hierdoor is de kans op succes groter. En de bijkomende incassokosten? Die komen voor rekening van de debiteur.

Contact opnemen

Incassobureau vorderingen in alle soorten en maten

  • Incassobureau met korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
  • Vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
  • Alle incasso diensten onder één dak;
  • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder;
  • Incassospecialist sinds 1990;
  • Divers team van specialisten met veel kennis en ervaring;
  • Werkzaam in Groenlo, maar ook in de rest van Gelderland en Nederland;
  • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
  • De extra kosten worden door uw debiteur betaald!

Hoe pakken wij uw incasso aan?

Op het moment dat u de incasso van uw vordering aan ons overdraagt, heeft u waarschijnlijk al lang genoeg op uw geld zitten wachten. Daarom zorgen we ervoor dat we vanaf punt 1 direct de druk op uw debiteur hoog houden. Vanaf het eerste moment gaan we meteen aan de slag om uw klant mails te sturen, te bellen en aan te schrijven.

Daarnaast kunnen we een huisbezoek door een deurwaarder inplannen. Wanneer de gerechtsdeurwaarder bij de debiteur op de stoep staat schiet de schrik er vaak in. U laat zien dat het menens is. Veelal gaat de debiteur na een huisbezoek snel over tot betaling.

incassobureau in Groenlo

Een persoonlijke aanpak voor iedere debiteur

Achter iedere onbetaalde factuur zit een verhaal. De ene debiteur kan het geld niet opbrengen, de andere is simpelweg laks en weer een andere klant is het niet met de factuur eens. Goed debiteurenbeheer vraagt daarom altijd om een aanpak op maat. Onze incasso specialisten verdiepen zich daarom altijd in de omstandigheden, om steeds de optimale aanpak te kunnen hanteren. Zo kunnen we streng zijn waar nodig, of de debiteur tegemoet komen met betalingsregelingen.

Van incasso procedure tot gerechtelijke procedure

In sommige gevallen kan uw debiteur voet bij stuk houden en niet zwichten voor de druk die met de buitengerechtelijke incasso procedure is opgelegd. In dat geval is het mogelijk om de procedure door te zetten met een gerechtelijke procedure. Uw debiteur wordt dan gedagvaard en de zaak wordt voor de rechter gebracht. Wanneer u in het gelijk wordt gesteld biedt het vonnis vergaande mogelijkheden om door middel van executiemaatregelen alsnog de betaling van uw vordering te innen. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening beschikt over een juridische afdeling die de juridische procedures kunnen verzorgen.

Snel uw betaling ontvangen? Schakel ons incassobureau in Groenlo in!

Schakel Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening vandaag nog in als uw incassobureau in Groenlo en verhoog direct de druk op uw debiteur. Neem voor vragen telefonisch contact op via 085 079 29 29, of stuur ons een e-mail. Uw incasso direct overdragen? Maak dan gebruik van de daarvoor bestemde contactformulieren op onze website.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag