Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Harderwijk (Gelderland)

Heeft u te maken met klanten die uw facturen niet op tijd betaald hebben? Als incassobureau in Harderwijk zorgt Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening voor een snel incasso van uw vordering. Door een incassospecialist in te schakelen krijgt u alsnog op korte termijn de betaling waar u recht op heeft.

Klanten die niet, of veel te laat betalen, kunnen erg frustrerend zijn. U blijft in onzekerheid of u uw geld wel ontvangt en bent daarnaast tijd kwijt om de debiteur steeds aan te manen. Met een incassobureau aan uw zijde verhoogt u de druk op uw klant. Dat zorgt voor een grotere kans op succes.

Contact opnemen

Incassobureau voor vorderingen in alle soorten en maten

  • Snel handelend incassobureau met korte lijnen;
  • Vast contactpersoon gedurende de incasso procedure;
  • Sta direct in contact met de deurwaarder;
  • Vele jaren ervaring, want al sinds 1990 actief;
  • Veel juridische kennis en deskundigheid;
  • Werkzaam in Harderwijk, de rest van Gelderland en door heel Nederland;
  • Incasso van zowel kleine als grote bedragen;

Hoe werkt een incasso procedure bij WVM?

Wanneer u heeft besloten om over te gaan op het inschakelen van ons incassobureau en daarom de incasso heeft overgedragen, gaan we direct voor u aan het werk. Uw debiteur ontvangt mails, telefoontjes en aanschrijvingen. Ook kan de gerechtsdeurwaarder uw debiteur op locatie opzoeken tijdens een huisbezoek. Gedurende de hele procedure zitten onze incassospecialisten er bovenop, zodat de druk op uw debiteur hoog blijft.

Incasso met een aanpak op maat

Omdat iedere debiteur en incasso zaak om een eigen aanpak vraagt leveren wij altijd maatwerk. Goed debiteurenbeheer vraagt om kennis van de omstandigheden en wij zorgen daarom dat we daar op de hoogte van zijn. Hierdoor kunnen we met omstandigheden die in specifieke situaties een rol spelen rekening houden. Waar mogelijk maken we afspraken met de debiteur en treffen we betalingsregelingen. Vaak kan een goede relatie met de debiteur hierdoor behouden worden.

Overgaan tot een gerechtelijke procedure

Ondanks onze inspanningen kan het voorkomen dat de debiteur voet bij stuk houdt en niet bezwijkt onder de extra druk. In dat geval kunt u ervoor kiezen van de buitengerechtelijke incasso een gerechtelijke procedure te maken. Er wordt dan een procedure voor de rechter gestart en uw debiteur ontvangt een dagvaarding. Als het vonnis eenmaal verkregen is kunnen onze executie specialisten extra zware maatregelen inzetten om uw geld alsnog te incasseren. Ons incassobureau in Harderwijk werkt met een team van juridische talenten die ervoor zorgen dat u sterk staat.

Direct een incassobureau in Harderwijk inschakelen

Sla direct uw slag en schakel ons incassobureau in Harderwijk in. Wij incasseren uw niet-betaalde factuur en zorgen ervoor dat u alsnog uw vordering betaald krijgt. Bel ons voor meer informatie via 085 079 29 29, stuur ons uw vordering per e-mail toe of draag uw incasso online over.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag