Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Incassobureau in Hengelo en omgeving

Incassobureau in Hengelo inschakelen? Wij van Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders zorgen snel en effectief voor incasso van uw openstaande rekeningen. Bij incasso staan goed contact met u als klant en goed meedenken altijd centraal.

Van doorkies-systemen met wachttijden en telefooncentrales is bij ons geen sprake: u krijgt direct uw zaakbehandelaar te spreken. En die zaakbehandelaar weet vervolgens direct hoe uw zaken op het gebied van incasso er voor staan. Voordat u het weet is uw vordering geïnd door een deurwaarder.

Professioneel incassobureau te Hengelo

Waarom de hulp inschakelen van Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders? De voordelen van ons incassobureau te Hengelo op een rij:

  • Korte lijnen, waardoor we snel kunnen handelen
  • Persoonlijk aanspreekpunt
  • Jarenlange ervaring in het vak
  • Hoog kennisniveau
  • Incassobureau met landelijke dekking
  • Kleine en grote bedrijven zijn welkom

Neem direct contact op en wacht niet met het inschakelen van onze hulp. Wilt u eerst meer informatie inwinnen voordat u met ons in zee gaat? Neem ook in dat geval gerust contact op. Mail naar info@wvm-deurwaarders.nl, bel naar 085 079 2929 of vul het contactformulier in. Dan komen we zo snel mogelijk bij u terug.

Contact opnemen

Incassotraject

Goed debiteurenbeheer is van groot belang, maar een vordering innen kost ook veel tijd. Van openstaande posten tot aan betalingsherinneringen en dubieuze debiteuren. Wij nemen u de incasso graag uit handen, zodat u weer meer tijd over heeft voor het runnen van uw bedrijf. Op het gebied van incasso bestaan de volgende mogelijkheden:

Juridisch advies

Naast voor incasso, kunt u ons incassobureau ook inschakelen voor het verschaffen van juridisch advies. Misschien bent u met een andere partij in een conflictsuatie beland wegens een gesloten contract, door bepaalde onverwachte omstandigheden. Wij beschikken over uitgebreide kennis over wettelijke bepalingen. Daardoor weten we als de beste hoe we u adviseren over mogelijke vervolgstappen.

Vakmanschap, ervaring, flexibiliteit, snelheid en respect

De termen vakmanschap, ervaring, flexibiliteit, snelheid en respect voor de klant zijn kenmerkend voor ons incassobureau in Hengelo. Deze kenmerken onderscheiden ons bedrijf al jarenlang van andere bedrijven in de omgeving van Hengelo. Wij hebben veel respect voor de klant. Zo doen wij altijd grondig onderzoek naar de redenen van het wanbetalen. De communicatie is te allen tijde duidelijk, correct, direct en daadkrachtig.

Contact opnemen

24/7 online inzage

Wist u dat u bij ons incassobureau in Hengelo 24/7 online inzage heeft in uw incasso zaken? Deze webomgeving is geheel beveigligd, waardoor u verzekerd bent van optimale veiligheid. Neem voor meer informatie over de voorwaarden gerust contact met ons op. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Schakel ons incassobureau in Hengelo in

Bent u overtuigd van wat wij als incassobureau in Hengelo en omgeving kunnen betekenen voor uw bedrijf en wilt u onze hulp inschakelen? Neem dan contact met ons op om meteen onze hulp in te schakelen bij incasso. Ieder factuur en vordering van de klant telt immers! U kunt contact opnemen door op werkdagen tussen 09.00 – 12.30 en 13.00 – 16.00 te bellen naar 085 079 2929. We zijn vanzelfsprekend ook bereikbaar via het contactformulier of door te mailen naar info@wvm-deurwaarders.nl.

Bent u advocaat of jurist en wilt u losse opdrachten of beslag/executiezaken uit handen geven? Mail uw vragen gerust naar opdrachten@wvm-deurwaarders.nl of bel naar 085 079 2929. Advocaten en juristen worden ook buiten openingstijden te woord gestaan.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag