Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau Hengelo

Heeft uw organisatie last van wanbetalers en weet u niet goed hoe u dit op kunt lossen? Dan is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening u graag van dienst. Wij zijn uw Incassobureau in Hengelo en omgeving. Problemen met het innen van openstaande posten wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk oplossen. Het is tijdrovend en brengt frustratie met zich mee. Dat snappen wij heel goed en wij helpen u dan ook graag bij uw incasso in Hengelo.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is een incassobureau met eigen gerechtsdeurwaarders. Hierdoor zijn wij in staat om snel te handelen en korte lijnen te houden. Zo zorgen we ervoor dat uw debiteuren overgaan tot betaling van de facturen. Wij helpen u graag met de openstaande vorderingen, rekenen af met wanbetalers en voorzien u van juridisch advies. Wilt u meer weten over hoe wij als incassobureau in Hengelo u van dienst kunnen zijn? Neemt u dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening?

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders is gevestigd in Zutphen en bestaat al sinds 1990. Sindsdien is onze organisatie snel gegroeid en inmiddels hebben wij een ploeg van bijna 20 professionele en gemotiveerde krachten voor u klaar staan om u te helpen bij het innen van uw vorderingen. Maar ook om u van een passend juridisch advies te voorzien. Wij zijn uw incassobureau in Hengelo en gerechtelijke deurwaarders in één. Op die manier kunnen wij u bij vele zaken helpen. U kunt ons als incassobureau in Hengelo inschakelen voor juridisch advies, inning van openstaande posten (zowel kleine als bulk), laatste sommatie, rechtsbijstand voor kantonprocedures, huurzaken en advies bij huurcontracten, en constateringen. Wij staan voor maatwerk en dit mag u ook van ons verwachten. Iedere debiteur is namelijk anders. Daarom benaderen wij iedereen anders en zoeken we altijd nauwkeurig uit hoe we situaties het beste kunnen benaderen.

Daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer: veel flexibiliteit, korte lijnen en snel handelen, altijd een eigen aanspreekpunt, jarenlange ervaring, voor zowel kleine als grote bedrijven, rechtstreeks contact met onze eigen gerechtsdeurwaarders en landelijke dekking. Ook zijn wij ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
  • Altijd een eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks contact met onze eigen deurwaarders;
  • Opgericht in 1990, dus jarenlange ervaring;
  • Een hoog kennisniveau;
  • Hoge mate van flexibiliteit;
  • Een landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom.

Daarom kiest u voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening voor uw incasso in Hengelo.

Contact opnemen

Contact opnemen of een afspraak maken

Zoekt u een incassobureau in Hengelo voor hulp bij openstaande vorderingen en wanbetalers? Dan bent u bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening aan het juiste adres! Wij snappen als geen ander hoe vervelend het is om uw geld niet te krijgen en daar helpen wij u dan ook graag bij. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij praten u graag bij over de mogelijkheden en kunnen indien gewenst direct een afspraak met u inplannen. U kunt ons bellen op 0575 – 514 665. Ook is het mogelijk om uw zaak per e-mail aan te sturen. U dient dan in ieder geval de factu(u)r(en) mee te zenden en indien mogelijk kopieën van verzonden aanmaningen en/of correspondentie. Aan de hand daarvan maken wij voor u een dossier aan en krijgt u bericht van ons over het verdere verloop van de zaak.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag