Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Kampen

Bent u op zoek naar een incassobureau in Kampen? Wij zijn Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening deurwaarders en kunnen lastige situaties rondom wanbetalers deskundig voor u oplossen. Hiervoor hanteren wij duidelijke tarieven en onze communicatie naar u toe is altijd helder. Daarbij weten we hoe we moeten doorpakken als het moet. Wilt u afrekenen met uw wanbetalers? Wij staan voor u klaar. U kunt via onze website de incasso online overdragen.

Professioneel incassobureau in Overijssel

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
  • Altijd een eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders;
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring;
  • Een hoog kennisniveau;
  • Een landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom;
  • Landelijke dekking.

Neem direct contact met ons op om ons in te schakelen als incassobureau in Kampen. Het eerste contact is geheel vrijblijvend.

Aandacht voor elke cliënt

Ook als u een ondernemer met kleine portefeuille bent staan wij voor u klaar. Wij horen ook uw problemen met debiteuren en onderhouden goed en persoonlijk contact met u als klant. Het is ons doel om altijd met u mee te denken. Tevens staat de deurwaarder in Kampen u persoonlijk te woord en zijn de lijnen kort.

Wij werken niet met telefooncentrales of keuzemenu’s waardoor u lang in de wacht hangt. U krijgt altijd direct uw zaakbehandelaar aan de lijn. Deze weet altijd wat de stand van zaken is met uw incasso zaak.

Veel ervaring en snel handelen

Wij hebben veel ervaring met het innen van geld bij debiteuren. Goed debiteurenbeheer is zeer belangrijk, maar het kost ook veel tijd. Wij nemen deze zorg graag uit uw handen. Het maakt bij ons niet uit of u een groot of klein bedrijf hebt, iedereen is bij ons welkom. Wij hebben binnen de kortste keren een gerechtsdeurwaarder voor u klaarstaan om openstaande bedragen voor u te innen.

Daarnaast is het ook ons doel om een beter inzicht te krijgen in de redenen waarom een debiteur niet betaalt. Met deze informatie bepalen wij welke vorm en werkwijze van het incassotraject wij in moeten zetten. Onze communicatie naar zowel u als uw debiteuren verloopt duidelijk, direct en correct.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op

Wilt u afrekenen met uw debiteuren op een juiste en daadkrachtige manier en daarvoor ons inschakelen? Neem dan direct contact met ons op. Door onze manier van werken komt er geen slechte verstandhouding met de desbetreffende persoon. Wij kunnen als incassobureau in Overijssel de verwachte resultaten voor u boeken.

U neemt zeer eenvoudig contact op met ons incassobureau in Kampen door te bellen naar 0575 – 514 665 of stuur een e-mail naar info@wvm-deurwaarders.nl. Het is uiteraard ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen. Wij plannen graag een afspraak met u in om al uw vragen te beantwoorden en te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag