Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Persoonlijk incassobureau in Lochem

Incassobureau in Lochem gezocht? Maak dan kennis met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Wij staan voor u klaar met onze incassodiensten en helpen u uw geld te innen van wanbetalers. Ons gerechtsdeurwaarderskantoor staat bekend om de vakmanschap, ervaring, flexibiliteit, grondige research en het vermogen snel te handelen. Wij staan voor u klaar als deurwaarder in Lochem.

Wij begrijpen dat een incassobureau inschakelen een grote stap is. Als ondernemer wilt u uw klant begrijpelijkerwijs niet kwijtraken. Echter de rekening hoort ook gewoon betaald te worden. Wanneer een klant na herhaaldelijke verzoeken weigert de openstaande betaling te voldoen, is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Ook voor particulieren geldt dit.

Ervaren incassobureau in Lochem

 • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
 • Altijd een eigen contactpersoon;
 • Rechtstreeks met de deurwaarder praten;
 • Ons incassobureau in de Achterhoek is opgericht in 1990;
 • Veel kennis over het vakgebied;
 • Een landelijke dekking;
 • Zowel kleine als grote klanten zijn van harte welkom.

Woont u in Lochem of is uw organisatie gevestigd in Lochem en denkt u erover na om een incassobureau in te schakelen? Kom dan in contact met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders. U kunt online eenvoudig een incasso-opdracht aan ons doorgeven. Vul het formulier compleet in en wij gaan voor u aan de slag.

Contact opnemen

Persoonlijke deurwaarder te Lochem

Als u onze hulp inroept, krijgt u direct een zaakbehandelaar toegewezen. Deze is uw persoonlijke aanspreekpunt. Uw eigen zaakbehandelaar weet precies hoe uw incasso-zaken ervoor staan. Wij streven naar transparantie en duidelijkheid. Daarom heeft u ook online inzage in uw situatie. Zo weet u precies of de vordering al geïnd is door onze deurwaarder in Lochem of omgeving.

 

“Wij zijn een incassobureau in Lochem dat ook onderzoek doet naar de redenen van het wanbetalen van uw klant”

 

De diensten van ons incassobureau in Lochem

Openstaande vorderingen leveren stress, frustraties en tijdsbeslag op. Ook kunnen openstaande rekeningen ervoor zorgen dat de liquiditeit van uw onderneming in gevaar komt. Laat het daarom op tijd uitbesteden aan een betrouwbaar incassobureau in Lochem. In ons contact met uw debiteuren zijn wij duidelijk, daadkrachtig, correct en respectvol. Zo weet uw klant waar hij aan toe is.

Als incassobureau in Lochem leveren wij de volgende diensten:

Werkwijze als deurwaarder in Lochem

Als u ons inschakelt voor het innen van openstaande facturen, starten wij een incassotraject. Wij zetten al onze middelen in om uw vorderingen te incasseren. Ons team van ervaren deurwaarders, incassoconsulenten en juristen gaat aan de slag om uw vordering te innen. Daarbij zetten we diverse werkzaamheden in. Deze hebben we voor u op een rijtje gezet:

 • Inning van openstaande vorderingen;
 • Juridisch advies;
 • Rechtsbijstand voor kantonprocedures;
 • Constateringen;
 • Laatste sommatie/profitletter;
 • Conservatoire (bewarende) maatregelen en executie van vonnissen.

Incassobureau te Lochem inschakelen?

Nieuwsgierig geworden naar ons incassobureau te Lochem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-12.30 en 13.00-16.00 uur op 085 079 2929. U mag ook ons contactformulier in vullen of een e-mail sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl.

Ook als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag