Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Persoonlijk incassobureau in Lochem

Heeft u een incassobureau te Lochem nodig, dat u helpt om uw geld te innen van wanbetalers? Maak dan kennis met Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Wij staan graag voor u klaar met onze incassodiensten. Ons gerechtsdeurwaarderskantoor staat bekend om zijn vakmanschap, ervaring, flexibiliteit, grondige research en het vermogen snel te handelen.

Ervaren incassobureau in Lochem

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
  • Altijd een eigen contactpersoon;
  • Rechtstreeks met de deurwaarder praten;
  • Ons incassobureau in de Achterhoek is opgericht in 1990;
  • Veel kennis over het vakgebied;
  • Een landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote klanten zijn van harte welkom.

Woont u in Lochem of is uw organisatie gevestigd in Lochem en denkt u erover na om een incassobureau in te schakelen? Kom dan in contact met Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders. U kunt online eenvoudig een incasso-opdracht aan ons doorgeven. Vul het formulier compleet in en wij gaan voor u aan de slag.

Contact opnemen

Wanneer een incassobureau inschakelen?

Wij begrijpen dat een incassobureau inschakelen een grote stap is. Als ondernemer wilt u uw klant begrijpelijkerwijs niet kwijtraken. Echter de rekening hoort ook gewoon betaald te worden. Wanneer een klant na herhaaldelijke verzoeken weigert de openstaande betaling te voldoen, is het tijd om een incassobureau in te schakelen. Ook voor particulieren geldt dit.

Persoonlijke deurwaarder te Lochem

Als u onze hulp inroept, krijgt u direct een zaakbehandelaar toegewezen. Deze is uw persoonlijke aanspreekpunt. Uw eigen zaakbehandelaar weet precies hoe uw incasso-zaken ervoor staan. Wij streven naar transparantie en duidelijkheid. Daarom heeft u ook online inzage in uw situatie. Zo weet u precies of de vordering al geïnd is door onze deurwaarder in Lochem of omgeving.

 

“Wij zijn een incassobureau in Lochem dat ook onderzoek doet naar de redenen van het wanbetalen van uw klant”

 

De diensten van ons incassobureau in Lochem

Openstaande vorderingen leveren stress, frustraties en tijdsbeslag op. Ook kunnen openstaande rekeningen ervoor zorgen dat de liquiditeit van uw onderneming in gevaar komt. Laat het daarom op tijd uitbesteden aan een betrouwbaar incassobureau in Lochem. In ons contact met uw debiteuren zijn wij duidelijk, daadkrachtig, correct en respectvol. Zo weet uw klant waar hij aan toe is.

Als incassobureau in Lochem leveren wij de volgende diensten:

Incassobureau te Lochem inschakelen?

Nieuwsgierig geworden naar ons incassobureau te Lochem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 09.00-12.30 en 13.00-16.00 uur op 085 079 2929. U mag ook ons contactformulier in vullen of een e-mail sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl.

Ook als u vragen heeft of meer informatie wenst, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag