Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Wiggers van Meggelen: incassobureau nabij Nijmegen

Heeft u interesse in de diensten van een deskundig en professioneel incassobureau bij Nijmegen? Dan bent u bij Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst bij het innen van uw geld en wij helpen u graag uw openstaande facturen te innen. Onze eigen gerechtsdeurwaarders maken het ons mogelijk om snel te kunnen handelen. Op deze manier kunnen wij, als incassobureau in Nijmegen, ervoor zorgen dat uw geld zo snel mogelijk bij u in handen terug is. Kunt u onze diensten goed gebruiken en wilt u meer informatie? Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Wat wij u bieden

Wij bieden u een vakkundig incassobureau in Nijmegen en gerechtelijke deurwaarders in één aan. Hierdoor kunt u bij alle gerelateerde zaken bij ons terecht. Maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer voordelen:

  • Ervaring sinds 1990;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt ;
  • Landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Dit zijn in het kort onze belangrijkste speerpunten waarvoor u kiest als u met incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers van Meggelen zaken gaat doen. Maar wij gaan verder voor een goede afhandeling van ieder incassotraject.

Over Wiggers van Meggelen

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg met gemotiveerde krachten staat op ieder moment voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Wij bieden onze diensten niet alleen in Gelderland aan, maar in heel Nederland. Dankzij onze internationale contacten verrichten wij zelfs zaken op internationaal niveau.

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen vallen onder de eigenschappen die ons incassobureau vlakbij Nijmegen in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden. Dat komt dan ook duidelijk in onze werkwijze terug. Zo verdiepen wij ons bij een buitengerechtelijke incasso allereerst in de achtergrond van uw debiteuren en in de redenen waarom ze niet betalen. Daar houden vervolgens rekening mee bij het bepalen en uitstippelen van het incassotraject. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Wij stemmen de wijze van communiceren altijd op het individu af om het beste resultaat te behalen. Daarnaast handelen wij altijd met respect voor uw klant. Bij iedere opdracht streven wij ernaar om het contact tussen u en uw debiteur in goede staat te houden.

Ook in de communicatie naar onze klanten richten wij ons altijd op duidelijke, en open communicatielijnen. Om deze redenen krijgt u bij dit incassobureau nabij Nijmegen altijd een vast aanspreekpunt toegewezen waar u met uw vragen of voor meer informatie over het incassotraject terecht kan.

Contact opnemen voor een afspraak

Wilt u graag uit de impasse komen met uw klant en er op een verantwoordelijke manier voor zorgen dat de rekening betaald wordt? Dan kunt u een afspraak inplannen bij ons incassobureau in de buurt van Nijmegen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag