Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Ommen

Hebt u problemen met wanbetalers en bent u daarvoor op zoek naar een incassobureau in Ommen? Wij van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening deurwaarders kunnen deze lastige situatie zonder problemen voor u oplossen. Debiteuren die niet betalen kunnen voor ernstige problemen zorgen binnen uw bedrijfsvoering. Wij kunnen ervoor zorgen dat u uw geld terugkrijgt door op te treden als deurwaarder in Ommen. Door onze manier van optreden blijft de verstandhouding tussen u en de debiteur goed.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening als incassobureau

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
  • Altijd een eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders;
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring;
  • Een hoog kennisniveau;
  • Een landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom;
  • Landelijke dekking.

Wilt u ons laten afrekenen met debiteuren die niet betalen? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op om ons in te schakelen als incassobureau in Ommen.

Onze werkwijze

Ons gerechtsdeurwaarders kantoor bestaat al sinds 1990. In die tijd hebben wij veel ervaring opgedaan met betrekking tot het innen van incasso’s. Ervaring, vakmanschap en het vermogen om snel te handelen maakt dat wij ons onderscheiden van andere incassobureaus. Wij verdiepen ons altijd in de achtergrond van een debiteur. Op deze manier ontdekken wij de redenen waarom er niet betaald wordt. Wij zijn altijd daadkrachtig en correct in het contact naar zowel de debiteur als naar u.

Grote en kleine bedrijven zijn welkom

Wij staan klaar voor alle soorten bedrijven. In het verleden hebben we vaak gehoord dat kleine bedrijven niet welkom zijn bij grote incassobureaus. Bij ons bent u van harte welkom en ook met u onderhouden wij persoonlijk contact en korte lijnen. Zo hebt u als klant direct contact met de deurwaarders. Op deze manier houden we de lijnen zo kort mogelijk waardoor u altijd precies weet wat de stand van zaken is.

U hebt bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Wij focussen namelijk altijd op transparantie, openheid en duidelijkheid. U kunt altijd contact opnemen met uw aanspreekpunt. Deze persoon weet altijd wat de stand van zaken is binnen uw incasso traject. Tevens werken wij niet met keuzemenu’s of telefooncentrales. U zult bij ons dus nooit tijd kwijt zijn doordat u in de wacht staat.

Neem contact met ons op

Om uw incassotraject tot een goed einde te brengen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen als incassobureau in Overijssel. Wij zorgen altijd dat er een goede verstandhouding blijft tussen u en de debiteur. Graag plannen we een gesprek met u in om te kijken welke resultaten wij voor u kunnen boeken. Tijdens dat gesprek kunt u ook vragen stellen en vertellen wij meer over onze werkwijze.

Het eerste contact is altijd vrijblijvend. U neemt contact met ons op door te bellen naar 0575 – 514 665 of stuur een e-mail naar info@wvm-deurwaarders.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Via onze website kunt u de incasso ook online doorgeven.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag