Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Overijssel

Heeft u openstaande vorderingen die niet door uw debiteuren betaald worden? Als incassobureau in Overijssel zorgt Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening ervoor dat u het geld krijgt waar u recht op heeft. Onze specialiteit is het incasseren van facturen die niet op tijd door de klant betaald zijn.

Niet (of te laat) betalende klanten zorgen voor veel frustratie. U heeft uw product of dienst geleverd, maar krijgt vervolgens niet het geld waar u wel recht op heeft. Door een incassobureau in te schakelen verhoogt u de druk op uw debiteur en daarmee de kans op succes.

Contact opnemen

Incassobureau voor zowel grote als kleine vorderingen

  • Deurwaarder die snel handelt en korte lijnen hanteert;
  • Vast contactpersoon tijdens de incasso;
  • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder;
  • Al sinds 1990 actief en dus vele jaren ervaring;
  • Een hoog kennisniveau;
  • Werkzaam niet alleen in Overijssel, maar ook in de rest van Nederland;
  • Incasso van zowel kleine als grote bedragen;

Wat is onze incasso werkwijze?

Zodra u uw vordering uit handen heeft gegeven om deze door ons incassobureau te laten incasseren, gaan we direct van slag. Onze incassospecialisten zorgen dat zij er bovenop zitten, om de druk op uw debiteur hoog te houden. Daarbij gaan we uw debiteur mailen, bellen en aanschrijven.

Ook is het mogelijk om een huisbezoek in te plannen. Daarbij zal een deurwaarder uw debiteur op locatie opzoeken om de vordering te bespreken. Hierdoor zal uw debiteur de druk nog meer voelen en vaak tot betaling overgaan.

Incasso met een aanpak op maat

Iedere debiteur is anders en dat vraagt dus om een debiteurenbeheer aanpak op maat. Daarom leveren we met onze aanpak altijd maatwerk. Wij verdiepen ons in de omstandigheden en houden daar tijdens onze aanpak rekening mee. Waar mogelijk treffen we betalingsregelingen en gaan we op zoek naar oplossingen waarmee we de relatie met de debiteur in stand kunnen houden.

Een gerechtelijke procedure voeren

Als ondanks de incasso procedure, onze sommaties en aanschrijvingen uw debiteur nog altijd niet tot betaling is overgegaan, is het mogelijk om deze te dagvaarden. Er wordt dan een gerechtelijke procedure opgestart. Als het vonnis eenmaal verkregen is kunnen onze executiespecialisten met extra maatregelen de debiteur dwingen om tot betaling over te gaan. Ons incassobureau in Overijssel beschikt over een team van juridische specialisten die het procederen voor u kunnen verzorgen.

Schakel ons incassobureau in Overijssel in en ontvang uw betaling

Wilt u snel de druk op uw debiteur verhogen en daarom ons incassobureau in Overijssel inschakelen? Neem dan direct contact met ons op om uw incasso over te dragen. U kunt ons bellen via 085 079 29 29, uw vordering per e-mail toezenden of gebruik maken van de contactformulieren op onze website. Ga nu tot actie over en ontvang binnenkort alsnog de betaling van uw openstaande factuur!

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag