Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Raalte

Heeft uw debiteur, ondanks diverse herinneringen en aanmaningen, nog steeds uw factuur niet betaald? Door een incassobureau in Raalte in te schakelen verhoogt u de druk op uw klant. Deze zal vervolgens sneller tot betaling overgaan. Als incassobureau is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening gespecialiseerd in het innen van onbetaalde vorderingen. Wij zijn een full service incassobureau en hebben alle incasso en juridische diensten onder één dak.

Door een incassobureau in te schakelen hoeft u geen tijd meer te besteden aan het sturen van aanmaningen. Dit voorkomt een hoop frustratie. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening neemt namelijk de gehele procedure van u over en laat uw debiteur opdraaien voor de incassokosten. Uw incasso uitbesteden is dus een echte win/win situatie.

Contact opnemen

Incassobureau in Raalte voor vorderingen van alle omvangen

  • Korte lijnen met de deurwaarder;
  • Een vast contactpersoon gedurende de hele procedure;
  • Alle incasso diensten onder één dak;
  • Incassospecialist sinds 1990;
  • Actief in Raalte, maar ook in de rest van Gelderland en Nederland;
  • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
  • Uw klant betaalt onze kosten!

Hoe ziet een incasso procedure eruit?

Nadat u uw incasso aan ons heeft overgedragen ontvangt u daar van ons een bevestiging van. Vervolgens gaan we meteen aan de slag om uw klant te mailen, bellen en aanmaningen te sturen. De druk wordt er dus direct opgezet.

Vaak wordt er ook een huisbezoek door een gerechtsdeurwaarder ingepland. Mailtjes en telefoontjes zijn namelijk nog te negeren, maar iemand die voor de deur staat niet. Dit pressiemiddel is zeer effectief en leidt vaak alsnog tot de betaling van uw vordering.

incassobureau in Raalte

Wij begrijpen dat debiteurenbeheer maatwerk is

Er kunnen verschillende redenen zijn voor een debiteur om een factuur niet te betalen. Wellicht is uw klant gewoon laks en vergeetachtig. Het kan echter ook zijn dat de debiteur niet onwillig is om te betalen, maar het geld simpelweg niet kan opbrengen. Ook kan de debiteur niet tevreden met de geleverde dienst of het geleverde product zijn. Dit betekent dat debiteurenbeheer altijd maatwerk is. Onze incasso specialisten verdiepen zich daarom altijd in de omstandigheden van uw zaak.

Incassobureau in Raalte dat uw gerechtelijke procedure verzorgt

Als uw factuur ondanks de buitengerechtelijke incasso procedure onbetaald blijft, kunt u de zaak voor de rechter brengen. Door een gerechtelijke procedure te voeren kunt u een vonnis verkrijgen, waarmee het mogelijk wordt executiemaatregelen in te zetten. Denk daarbij aan beslag leggen op roerende goederen of de bankrekening van de debiteur. Onze juridische afdeling kan deze procedure voor u verzorgen.

Heeft u lang genoeg gewacht? Ga direct over tot actie!

Voorkom frustraties en tijdsverlies en schakel direct Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening in als uw incassobureau in Raalte. Wij zorgen voor een snel incasso van uw vordering. Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 079 29 29, of ons een e-mail sturen. Uw incasso direct overdragen? Dan kunt u de daarvoor bestemde contactformulieren op de website invullen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag