Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening: incassobureau nabij Rijssen

Heeft u interesse in een incassobureau om de hoek van Rijssen? Dan bent u bij Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst bij het innen van uw geld. Wij helpen u graag uw openstaande facturen te innen, met onze eigen gerechtsdeurwaarders kunnen wij snel handelen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw geld zo snel mogelijk bij u in handen terug is. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Wat wij u bieden

Wij bieden u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

  • Ervaring sinds 1990;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt ;
  • Landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Daarom kiest u voor incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening.

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg met gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: Eigenschappen die ons incassobureau vlakbij Rijssen in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden.

Bij een buitengerechtelijke incasso verdiepen wij ons in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen en houden wij daar bij het bepalen van het incassotraject rekening mee. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct, zodat ze weten waar zij aan toe zijn, maar met respect voor uw klant.

Contact opnemen voor een afspraak

Wilt u graag een afspraak inplannen bij ons incassobureau in de buurt van Rijssen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag