Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Twente

Bent u op zoek naar een professioneel een betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij ons incassobureau in de Twente aan het juiste adres! Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening wilt u graag van dienst zijn bij het innen van uw geld.

Van het incidenteel innen van een factuur tot aan advies over goed debiteurenbeheer en van pre-incasso tot en met het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie: Incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is het adres voor al uw incassozaken. Ook voor juridisch advies, procederen en de executie van vonnissen kunt u een beroep doen op ons incassobureau in Twente.

Over ons

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Gelderse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg van zeer gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien.

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: Eigenschappen die ons incassobureau in Twente in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang onderscheiden.

Uw voordelen

Wij bieden u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt ;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Ervaring sinds 1990;
  • Landelijke dekking;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Afspraak maken

Wilt u graag een afspraak inplannen bij ons incassobureau in Twente? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag