Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Incassobureau in Wageningen

Wilt u via een incassobureau in Wageningen afrekenen met debiteuren die niet betalen? Schakel dan Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening deurwaarders in. Wij zijn een incassobureau en hebben een dusdanig goede werkwijze, dat er een goede verstandhouding tussen u en de debiteur blijft bestaan.

De lijnen met ons als incassobureau in Gelderland zijn altijd kort. U hebt een vast aanspreekpunt en ook met de deurwaarder hebt u direct contact. U weet op deze manier altijd wat de stand van zaken is met betrekking tot uw incasso. U kunt bij ons uw incasso online doorgeven.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening deurwaarder in Wageningen

  • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
  • Altijd een eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks contact met de deurwaarders;
  • Opgericht in 1990, dus veel ervaring;
  • Een hoog kennisniveau;
  • Een landelijke dekking;
  • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom;
  • Landelijke dekking.

Neem direct vrijblijvend contact met ons op indien u ons in wilt schakelen als incassobureau in Wageningen. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

Incassobureau voor grote en kleine bedrijven

Daar wij hebben gemerkt dat bedrijven met een kleine portefeuille vaak niet welkom zijn bij grote incassobureaus, willen wij benadrukken dat u dat bij ons wel bent. Ook met een grote portefeuille zijn wij u graag van dienst. Ervaring, vakmanschap en het vermogen om snel te handelen staat bij ons voorop en wij willen hier iedereen mee helpen die het nodig heeft.

Wij verdiepen ons altijd in de achtergrond van een debiteur. Zo ontdekken wij de redenen waarom een debiteur de incasso niet betaalt. In onze werkwijze zijn wij daadkrachtig en correct om tot een goede afloop te komen. Tevens vinden wij het belangrijk dat er een goede verstandhouding tussen u en de debiteur blijft. Ook houdt onze deurwaarder in Wageningen altijd goed contact met u.

Vorderingen innen en juridisch advies

Ons bedrijf bestaat al sinds 1990. In de jaren daarna zijn wij snel gegroeid en hebben wij veel ervaring gekregen met betrekking tot incasso’s. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan met juridisch advies. Tevens kunt u bij ons terecht als u problemen heeft met internationale wanbetalers. Wij hebben een internationaal netwerk en kunnen u op deze manier goed van dienst zijn.

Neem direct contact met ons op

Als incassobureau in Wageningen staan wij voor u klaar. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. In een eerste gesprek gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden voor uw bedrijf bij ons incassobureau. Ook kunt u vragen stellen en vertellen wij over onze werkwijze.

Het eerste contact is altijd vrijblijvend. Het contact opnemen doet u zeer eenvoudig via ons contactformulier.  Het is uiteraard ook mogelijk om te bellen naar 0575 – 514 665 of stuur een e-mail naar info@wvm-deurwaarders.nl.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag