Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Uw incassobureau vlakbij Zevenaar

Heeft u interesse in een incassobureau in de buurt van Zevenaar? Dan bent u bij Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst bij het innen van uw geld.

Van het incidenteel innen van een factuur tot aan advies over goed debiteurenbeheer en van pre-incasso tot en met het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie: Incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is het adres voor al uw incassozaken. Ook voor juridisch advies, procederen en de executie van vonnissen kunt u een beroep doen op ons incassobureau vlakbij Zevenaar.

Waarvan u profiteert

Wij bieden u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Ervaring sinds 1990;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt ;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Landelijke dekking;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Daarom kiest u voor incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening.

Over ons incassobureau

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg van zeer gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: Eigenschappen die ons incassobureau in de omgeving van Zevenaar in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang onderscheiden.

Afspraak plannen

Wilt u graag een afspraak inplannen bij ons incassobureau nabij Zevenaar? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag