Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Advocatuur

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is al sedert 1994 uw betrouwbare incassopartner en gerechtsdeurwaarderskantoor. Door onze centrale ligging aan de Bettinkhorst te Zutphen zijn wij in staat in geheel Nederland voor u ambtshandelingen te verrichten. Al uw opdrachten worden zoveel mogelijk binnen 3 werkdagen uitgevoerd, indien noodzakelijk of op verzoek ook op dezelfde dag, conservatoire beslagen indien gewenst ook ’s-avonds.

Met betrekking tot conservatoire beslagen zijn wij specialisten op het gebied van het leggen van bewijsbeslagen. Ook de bewaring van elektronische bescheiden, documenten of andere goederen die zeker moeten worden gesteld regelen wij voor u! Tevens kunnen wij voor u gecoördineerde beslagacties op verschillende locaties in het land voor uitvoeren. Éen van onze deurwaarders of beslagspecialisten staat u graag te woord.

Uw opdrachten kunt u rechtstreeks mailen naar opdrachten@wvm-deurwaarders.nl

procederen

Advocatuur

In het hele land bevoegd

Sinds 2001 heeft de gerechtsdeurwaarder, advocatuur landelijke bevoegdheid. Het maakt dus niet meer uit waar we kantoor houden. We mogen door het hele land exploten doen.

Meedenken en advies

Wij onderscheiden ons in onze werkzaamheden door met u mee te denken over de inhoud van de door u opgestelde stukken en waar nodig kunnen wij advies geven hoe om te gaan met de opstelling van de ambtelijke stukken.

Vast aanspreekpunt

U heeft een vast aanspreekpunt voor al uw vragen en opmerkingen over uw zaak en u wordt snel geholpen. Wanneer er conservatoire beslagen moeten worden gelegd stoppen onze activiteiten niet na beslag en betekening van de stukken. Wij houden ook voor u de termijnen in de gaten wanneer vervolgacties zoals het uitbrengen van de dagvaarding na conservatoir beslag moet plaatsvinden en wij geven u hiervoor een reminder indien noodzakelijk!

Executie van het vonnis

Ook voeren wij graag voor u de executie van door u verkregen vonnissen uit. In samenspraak met ons team executiespecialisten leggen wij voor u in het hoogst mogelijk tempo de nodige beslagen en starten de vervolgacties, zodat uw cliënt zo snel mogelijk kan beschikken over hetgeen hij (of zij) recht op heeft.

Beslaglegging binnen paar uur

Met behulp van onze softwarepakketten zijn wij in staat werkgevers en uitkerende instanties online te achterhalen, beslagen op onroerende zaken worden binnen enkele uren gelegd.Naast ontvangst van stukken per koerier, fax of gewone post ontvangen wij uw stukken ook graag per email. Na binnenkomst krijgt u een ontvangstbevestiging retour, waardoor u weet dat uw opdracht is ontvangen en zonodig direct wordt uitgevoerd.

U kunt uw (losse) opdrachten zowel per mail (opdrachten@wvmdeurwaarders.nl) als per fax (0575-519938)aanbieden, waarna wij zorgdragen voor een vlotte afhandeling. Het rechtstreekse telefoonnummer voor uw zaken is 0575-582101.

Het voordeel van samenwerken met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wij gaan graag een samenwerking met u aan als het over de behandeling van al uw advocatuur, zoals losse opdrachten en executiedossiers gaat. We zetten hieronder puntsgewijs uiteen wat de voordelen van een dergelijke samenwerking voor u kunnen zijn.

  • U hebt voortaan maar één aanleverloket voor al uw opdrachten door heel Nederland
  • U beschikt over een speciaal telefoonnummer waarvan u 24/7 gebruik kunt maken voor al uw spoed opdrachten
  • Indien gewenst is er bij executiedossiers rechtstreeks contact tussen ons en uw klant. U hebt daar geen omkijken meer naar.

Bent u geïnteresseerd? Klik hier voor direct contact.