Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Deurwaarder Apeldoorn

Nederland betaalt steeds slechter en er is een grote kans dat ook u met wanbetalers te maken heeft. Indien dat het geval is helpt Wiggers van Meggelen u graag verder. Wij staan open voor zowel kleine als grote bedrijven en zorgen ervoor dat uw onderneming niet in gevaar komt. Dankzij onze jarenlange ervaring en onze gemotiveerde krachten, zijn wij in staat om u de hulp te bieden die u nodig heeft. Dus heeft u openstaande vorderingen staan en bent u daarom op zoek naar een deurwaarder in Apeldoorn of de omgeving daarvan? Dan bent u bij Wiggers van Meggelen helemaal aan het juiste adres.

Openstaande vorderingen

Een openstaande vordering levert niet alleen frustratie en tijdsbeslag op, maar het kan ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Wij zijn, als incassobureau en gerechtsdeurwaarder, op de hoogte van deze problematiek. Wij helpen u graag verder als u al het mogelijke geprobeerd heeft en geen uitweg meer ziet. Wiggers van Meggelen neemt het van u over en zorgt ervoor dat u uw geld terugkrijgt én een goede relatie met uw debiteur houdt. Om deze reden leveren wij altijd maatwerk, de ene debiteur is immers de andere niet. Wij verdiepen ons altijd goed in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Zo kunnen wij correct en daadkrachtig in het contact zijn en weet zowel u als uw debiteur waar u beide aan toe bent.

Waarom Wiggers van Meggelen?

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders bestaat al sinds 1990. Wij onderscheiden ons als jaren door vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen. Waarom u er goed aan doet om voor Wiggers van Meggelen te kiezen?

  • Korte lijnen en snel handelen
  • Altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Ervaring sinds 1990
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken
  • Landelijke dekking
  • Ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen

Meer informatie

Bent u benieuwd wat onze gerechtsdeurwaarder in regio Apeldoorn voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust eens telefonisch of per mail contact met ons op, om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij verwerken graag al uw ambtelijke en incasso-opdrachten en staan klaar om uw vorderingen geïnd te krijgen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag