Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Incassobureau Arnhem

Heeft u of uw organisatie last van wanbetalers en zoekt u daarom een incassobureau nabij Arnhem? Dan kunnen wij van Wiggers van Meggelen deurwaarders u goed van dienst zijn om deze lastige situatie op te lossen!

Wij helpen u graag uw openstaande facturen te innen en met onze eigen gerechtsdeurwaarders kunnen wij snel en kordaat handelen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw geld zo snel mogelijk bij u in handen terug is. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Over ons

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg met gemotiveerde krachten staat als incassobureau in Arnhem en in de rest van Nederland voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Heeft u klanten op internationaal niveau? Dankzij ons internationale netwerk kunnen wij ook dan iets voor u betekenen.

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: Eigenschappen die ons incassobureau nabij Arnhem in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden. Bij iedere buitengerechtelijke incasso verrichten wij grondig onderzoek naar de achtergrond van uw debiteuren. Zo trachten wij een beter inzicht te verkrijgen in de motieven waarom zij niet betalen. Met de informatie die uit dit onderzoek voorkomt bepalen wij uiteindelijk de vorm en de werkwijze van het incassotraject. Al onze communicatie met uw debiteuren is direct, duidelijk, daadkrachtig en correct. De juiste manier van contact onderhouden verschilt per debiteur, zoals ieder individu van elkaar verschilt. Op deze manier weet iedere partij op ieder moment waar hij of zij aan toe is. Een hoge mate van respect staat voor ons hierbij altijd voorop.

Maar ook in onze communicatie naar u, als onze klant, focussen wij altijd op transparantie, openheid en duidelijkheid. Daarom krijgt u bij Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder altijd één vast aanspreekpunt voor al uw incasso-opdrachten en ambtelijke werkzaamheden. Met dit aanspreekpunt kunt u op ieder moment contact opnemen zodat u precies op de hoogte bent van het verloop van het traject.

Contact opnemen
 
 

Uw voordelen bij Wiggers van Meggelen

Wij bieden u een incassobureau in Arnhem en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer zaken:

  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt;
  • Ervaring sinds 1990;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Landelijke dekking;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Contact opnemen

Zoekt u een goede oplossing om uw debiteur zover te krijgen om de rekening te betalen zonder er een slechte verstandhouding met de betreffende persoon aan over te houden? Wilt u graag meer informatie over onze manier van werken en wat voor resultaten wij voor u zouden kunnen boeken? Dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met ons incassobureau dichtbij Arnhem. Wij plannen graag samen met u een afspraak in en beantwoorden al uw vragen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag