Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Incassobureau nabij Arnhem

Heeft u of uw organisatie last van wanbetalers en zoekt u daarom een incassobureau nabij Arnhem? Dan kunnen wij van Wiggers van Meggelen deurwaarders u goed van dienst zijn!

Wij helpen u graag uw openstaande facturen te innen, met onze eigen gerechtsdeurwaarders kunnen wij snel handelen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw geld zo snel mogelijk bij u in handen terug is. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

Over ons

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg met gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: Eigenschappen die ons incassobureau in de buurt van Arnhem in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden.

Uw voordelen bij Wiggers van Meggelen

Wij bieden u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt ;
  • Ervaring sinds 1990;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Landelijke dekking;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Contact opnemen

Wilt u graag een afspraak inplannen bij ons incassobureau dichtbij Arnhem? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag