Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Uw incassobureau in Amersfoort

Overweegt u een incassobureau in Amersfoort in te schakelen? Ga dan de samenwerking aan met Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Wij lossen geschillen met eventuele wanbetalers voor u op. Zodat u daar geen tijd en moeite meer in hoeft te steken. Onze gerechtsdeurwaarders helpen de openstaande facturen te innen. Dat doen we altijd op een snelle en kordate manier.

 

Contact opnemen

Betrouwbaar incassobureau in Amersfoort | Wiggers van Meggelen

Waarom juist ons incassobureau te Amersfoort inschakelen? We bieden u vele voordelen, waaronder:

  • Korte lijnen, daardoor handelen we snel;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Incassobureau in Amersfoort sinds 1990;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Een landelijke dekking;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Profiteer ook van deze voordelen en kies voor ons incassobureau in Amersfoort. U kunt direct gebruikmaken van onze diensten: geef de vordering online aan ons door via het formulier. Door het invullen geeft u ons de opdracht om tot incasso over te gaan. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

Contact opnemen

Incasso om een betaling te innen

Als incassobureau in Amersfoort is het onze taak om schulden te innen, uit naam van een schuldeiser. Wie de schuldeiser is, een bedrijf of particulier, maakt voor ons niets uit. Een incasso is een manier om als ondernemer of particulier een betaling te innen of te vorderen van een klant.

Incassobureau in Amersfoort telefonisch bereiken
Betrouwbare deurwaarder in Amersfoort

Uw eigen deurwaarder in Amersfoort

We hebben eigen deurwaarders in dienst. Die zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Uw deurwaarder in Amersfoort zet alles in werking om uw openstaande factoren zo snel mogelijk te innen. We nemen als uw deurwaarder in Amersfoort de gehele procedure voor onze rekening.

Dus ook als het komt tot een gerechtelijke procedure. Deze wordt pas opgestart als er via de gebruikelijke weg geen mogelijkheden meer over zijn. Dat wil zeggen: de wanbetalers weigeren te betalen, zelfs na herhaaldelijke verzoeken. De dagvaarding reikt de deurwaarder uit aan uw klant in Amersfoort.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Pré-incasso

Als incassobureau in Amersfoort leveren we meerdere incassodiensten, waaronder ook pré-incasso. Wat houdt deze dienst precies in? Door gebruik te maken van onze Pré-incasso productenlijn vergroot u de druk op uw debiteur door de autoriteit van ons incassobureau in te zetten. De praktijk wijst uit dat die extra druk tot een aanzienlijk hoger percentage betalingen leidt.

Wiggers van Meggelen Incasso & Gerechtsdeurwaarders

De overeenkomst met ons incassobureau in Amersfoort

Als u Pré-incasso wilt inzetten, gaat u met ons een overeenkomst aan. Hierin wordt helder omschreven voor welke doeleinden de Pré incassoproducten gebruikt mogen worden en wanneer u ons incassobureau mag vermelden. De Pré-incasso productenlijn bestaat uit: Pré-incasso tekstregel, Pré incassosticker en Pré incassobrief.

Buitengerechtelijke incasso

Een andere incassodienst van ons is de buitengerechtelijke incasso. U geeft de vordering van uw debiteur uit handen aan een betrouwbaar incassobureau in Amersfoort. Onderdeel van deze dienst is het onderzoek naar de reden van de achterstallige betalingen van uw debiteur. Als we de reden achterhalen, houden we daar bij het bepalen van het incassotraject rekening mee.

Huur ons incassobureau te Amersfoort in

Zoekt u nog een incassobureau in Amersfoort? U bent van harte welkom bij Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Maak gerust een afspraak via het contactformulier of bel even naar onze klantenservice 085 079 2929. Ook mag u een e-mail sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl mocht u vragen voor ons hebben.

Mocht u een incassobureau in Utrecht nodig hebben, kunt u ons ook inschakelen. We zijn werkzaam in heel Nederland.

  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.