Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Incassobureau in de omgeving van Gelderland

Heeft u interesse in een incassobureau in Gelderland? Dan bent u bij Deurwaarders en Incassokantoor Wiggers van Meggelen aan het juiste adres! Wij zijn u graag van dienst bij het innen van uw geld.

Wij helpen u graag uw openstaande facturen te innen, met onze eigen gerechtsdeurwaarders kunnen wij snel handelen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw geld zo snel mogelijk bij u in handen terug is. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak.

 

Contact opnemen

Uw voordelen bij ons

Wij bieden u een incassobureau in Gelderland en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer:

 • Ervaring sinds 1990;
 • Rechtstreeks contact met de deurwaarders in uw regio;
 • Landelijke dekking;
 • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
 • Korte lijnen en snel handelen;
 • Altijd uw eigen aanspreekpunt;
 • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

 

Contact opnemen

Over Wiggers van Meggelen

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg met gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen: allemaal eigenschappen die ons incassobureau in Gelderland in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden.

Onze werkwijze als incassobureau in Gelderland

Bij een buitengerechtelijke incasso verdiepen wij ons in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Door ons te verdiepen in wat eerder gecommuniceerd of voorgevallen is, kunnen wij rekening houden met deze gebeurtenissen bij het verder invullen van het incassotraject.

Onze handelswijze en manier van communiceren met uw debiteuren is vervolgens duidelijk, daadkrachtig en correct, zodat ze weten waar zij aan toe zijn, al doen we dit altijd met respect voor uw klant. Wilt u meer weten over onze werkwijze of wilt u graag direct de debiteur(en) waarmee u financiële problemen ervaart met ons bespreken? Stel ons gerust uw vragen of maak een vrijblijvende afspraak, zodat we kunnen kijken of het voldoende klikt voor een samenwerking.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Incassobureau in Gelderland

Ons incassobureau in Gelderland is groot genoeg om heel Nederland te dekken en te voorzien van onze diensten, maar persoonlijk ingericht, zodat u altijd een vast aanspreekpunt hebt. Wij zijn dan wel een groot incassobureau in Gelderland met veel deurwaarders en incassomedewerkers in dienst, we blijven altijd persoonlijk. Daarnaast maken we geen onderscheid tussen grote en kleine bedrijven. Iedere ondernemer die graag onze hulp inschakelt, is welkom bij ons. Ook al gaat het in uw geval maar om één zaak waar u graag een deurwaarder op wilt zetten, wij pakken dit professioneel voor u op. Heeft u (helaas) vaker te maken met openstaande vorderingen? Dan zijn wij graag uw ervaren partij die u met korte lijnen en snel handelen helpt.

Deurwaarder in Veenendaal

Onze incassobureau diensten in Gelderland

Of u ons nu bewust als uw incassobureau in Gelderland kiest of niet, wij zijn inmiddels werkzaam door heel Nederland. Wij helpen u graag verder met:

 • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk);
 • Huurzaken en advies bij huurcontracten;
 • Laatste sommatie;
 • Rechtsbijstand voor kantonprocedures;
 • Constateringen;
 • Juridisch advies.

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Met name bij grote organisaties kunnen veel openstaande vorderingen voor problemen zorgen. Wij zijn erop ingesteld grote hoeveelheden aan te kunnen.

Neem contact met ons op

Wilt u graag een afspraak inplannen bij ons incassobureau in de omgeving van Gelderland? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen.

Bent u benieuwd wat onze gerechtsdeurwaarder voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust telefonisch of per mail contact met ons op, om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Wij verwerken graag in het hele land al uw ambtelijke en incasso-opdrachten en staan klaar om uw vorderingen geïnd te krijgen.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.