Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Juridisch Advies

U bent met een andere partij in een conflictsituatie beland. Omdat het contract dat u onderling gesloten had niet bleek te voorzien in bepaalde onverwachte omstandigheden. Of omdat er geen rekening is gehouden met wettelijke bepalingen. Of, simpelweg, omdat de andere partij minder betrouwbaar blijkt dan u had aangenomen. U wilt dan weten wat uw rechten en plichten in dit geval zijn. Een passend juridisch advies kan u dan helpen om de situatie op te lossen.

Contact opnemen

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders
juridisch advies

Juridisch advies

Juridische dienstverlening door professionele juristen

Bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening kunt u terecht voor een gedegen juridisch advies. Met onze uitgebreide kennis van de wettelijke bepalingen kan onze juridisch adviseur u adviseren over verdere stappen. Maar staat u er ook bij stil dat een goed advies vóóraf het conflict had kunnen voorkomen? Door op voorhand contracten door onze juridisch adviseur te laten beoordelen, kunt u zich veel tijd en geld besparen.

Waarom kiezen voor juridisch advies van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening?

Bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening bieden we alles onder één dak. Van debiteurenbeheer en juridische hulp tot de executie en procederen. Ook na een vonnis kunnen wij het vonnis executeren. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn, van het begin tot het eind.

Voordelen daarvan zijn:

 • Kwaliteit;
 • Kundige deurwaarders en juristen met jarenlange ervaring;
 • Snel handelen, persoonlijk en korte lijnen;
 • Eén zaakbehandelaar;
 • Proces op de wensen van de klant afgestemd, wij staan voor maatwerk;
 • Oplossingsgericht;
 • Na aanbrengen zaak binnen 24 uur eerste brief/email gezonden;
 • We kunnen ook procederen voor debiteuren die in de EU wonen/gevestigd zitten.

Bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening kunnen wij de vordering van begin tot eind behandelen en wordt uw zaak behandeld door een vaste zaakbehandelaar. Dit levert een snellere doorlooptijd en effectievere behandeling op. En dit ziet u terug in de kosten, want dit is goedkoper dan een bureau of advocaat in de arm nemen. Daarbij is het gros van de kosten te verhalen op de debiteur. Bovendien is ons uurtarief a € 175,- per uur vele malen lager dan van een advocaat of andere juridisch bijstandsverlener.

Juridische hulp voor particulier en MKB

Het kan voorkomen dat u als particulier of als ondernemer in een juridisch conflict belandt. Misschien heeft u behoefte aan meer informatie, hulp en een eerlijk juridisch advies. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is voornamelijk gespecialiseerd in juridisch advies in de volgende rechtsgebieden:

 • Huurrecht. Misschien heeft u problemen met het huren of verhuren van een woning of bedrijfspand. U kunt dan onze juridische hulp inschakelen op het gebied van huurrecht. Wij ondersteunen u zowel bij het procederen als bij het opmaken van huurovereenkomsten en het beheer van de huuradministratie. Maar ook als er een probleem is met een huurder en u zich afvraagt wat het beste is om in deze specifieke situatie te doen, dan kunnen wij u van een gericht advies voorzien.
 • Verbintenissen- en goederenrecht. Hieronder verstaan we onder andere (consumenten)koop, schade en dienstverlening. Hierbij kunnen wij u helpen door het geven van advies, het juridisch correct reageren op brieven van de debiteur/wederpartij en bij het procederen.
 • Bouwrecht. Dit is onderdeel van het vastgoedrecht en betreft vrijwel alles dat te maken heeft met het (ver)bouwen of slopen van panden en bouwwerken. Als aannemer of opdrachtgever wilt u bouwgeschillen natuurlijk het liefst voorkomen. Bent u toch in een conflictsituatie beland? Dan voorzien wij u graag van een passend advies en kunnen wij u bijstaan door te procederen.
 • Appartementsrecht. Bij geschillen met de aankoop van een appartement of een conflictsituatie met de Vereniging van Eigenaren (VvE) kunt u behoefte hebben aan betrouwbaar juridisch advies. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening ondersteunt u hierbij met een passend advies, het juist reageren op brieven van de andere partij en bij het procederen.
 • Geldleningen. Heeft u een geldlening verstrekt, maar krijgt u dit niet terug? Of worden de betalingsafspraken niet nagekomen? Dat is vervelend, en u wilt het geld natuurlijk terug. Dan kunnen wij u bijstaan met juridisch advies en met het uitvoeren van de procedure. Samen zoeken we een oplossing die past bij uw situatie.

Heeft u juridisch advies in regio Zutphen nodig?

Heeft u een vraag over onze juridische hulp of wilt u een zaak aan ons voorleggen? Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is uw jurist Zutphen en helpt graag door uw zorg uit handen te nemen. Wij regelen de zaken voor u en bieden juridisch advies dat past bij uw conflict of situatie.

Contact opnemen

shutterstock_30461989 kopiëren 5