Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Incassobureau in de buurt van Apeldoorn

Heeft u of uw organisatie last van wanbetalers en zoekt u een incassobureau in Apeldoorn en omstreken om deze lastige situatie deskundig voor u op te lossen? Dan kunnen wij van Wiggers van Meggelen deurwaarders u goed van dienst zijn! Wij helpen u graag uw openstaande facturen te innen. Met behulp van onze eigen gerechtsdeurwaarders kunnen wij snel en kordaat handelen. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw geld zo snel mogelijk bij u in handen terug is. Maak vandaag nog vrijblijvend een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie over onze incasso- en deurwaardersdiensten.

Over ons incassobureau

Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarders in het Achterhoekse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Onze ploeg met gemotiveerde krachten staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van deskundig juridisch advies te voorzien. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen zijn eigenschappen die ons incassobureau in Apeldoorn en omgeving in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden. Naast Apeldoorn en omgeving zijn wij ook werkzaam in de rest van Nederland. Dus of u nu in Limburg of Groningen woont, wij staan tot uw dienst met onze deurwaarders- en incassodiensten.

Bij een buitengerechtelijke incasso verdiepen wij ons in de achtergrond van uw debiteuren en proberen wij de redenen waarom ze niet betalen boven tafel te krijgen. Met de informatie die uit dit onderzoek voorkomt houden wij rekening tijdens het bepalen van de vorm van het incassotraject. Vervolgens zijn wij in ons contact met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct, zodat ze weten waar zij aan toe zijn, maar altijd met respect voor uw klant. Wij stemmen de manier van communiceren bij iedere klant nauwkeurig af om het beste resultaat te krijgen.

Ook in onze communicatie naar u als onze klant streven wij te allen tijde naar transparantie en duidelijkheid. U krijgt bij Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder dan ook één vast aanspreekpunt voor de incasso-opdrachten en verschillende ambtelijke werkzaamheden, waar u altijd contact mee kunt opnemen. Zo bent u altijd precies op de hoogte van al onze genomen stappen en weet u hoe de zaken ervoor staan.

Contact opnemen
 
 

Waarom ons kiezen?

Wij bieden u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van nog veel meer, waaronder:

  • Korte lijnen en snel handelen;
  • Altijd u eigen aanspreekpunt;
  • Rechtstreeks met de deurwaarders spreken;
  • Ervaring sinds 1990;
  • Zowel kleine als grote bedrijven zijn welkom;
  • Landelijke dekking;
  • En ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen.

Daarom kiest u voor incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor Wiggers van Meggelen in Zutphen als uw incassobureau in Apeldoorn.

Geïnteresseerd? Neem contact op!

Heeft u problemen met een klant die maar niet wil betalen en bent u geïnteresseerd in onze diensten als incassobureau nabij Apeldoorn? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of om al uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag