Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Buitengerechtelijke incasso

Heeft u zelf al het mogelijke gedaan om de openstaande vordering van uw debiteur betaald te krijgen? Dan is het een goede stap om de vordering uit handen te geven aan ons. Uw geld terug krijgen is één ding, maar als u daarbij de goede relatie met uw debiteur behoudt, dan spreken we pas echt van een succesvolle incassostrategie. Om dat te bereiken, is maatwerk essentieel. Immers, de ene debiteur is de andere niet.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders
Incasso

Incasso zaken

Maatwerk in uw debiteurenbeheer

Wij verdiepen ons in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen en houden daar bij het bepalen van het incasso traject rekening mee. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn. En u ook.

Altijd goed geïnformeerd over stand van zaken

U kunt uw zaken per email aanleveren op info@wvm-deurwaarders.nl, waarbij u in ieder geval dient mee te zenden de factu(u)r(en) en indien mogelijk kopieen van verzonden aanmaningen en/of correspondentie. Aan de hand daarvan maken wij voor u een dossier aan en krijgt u bericht van ons over het verdere verloop van de incasso zaak. Uiteraard kunt u altijd telefonisch of per email contact opnemen alvorens de zaken aan te leveren om een en ander te bespreken of toe te lichten. Wij zijn u graag van dienst!