Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Outsourcing debiteurenbeheer

Hebt u het gevoel dat er binnen uw onderneming steeds meer tijd en geld besteed wordt aan het beheer van uw debiteurenportefeuille? Bent u bovendien van mening dat ondanks alle inspanningen, deze voor u bedrijfsvreemde activiteit onvoldoende resultaat oplevert? Dan is outsourcing van uw debiteurenbeheer dé oplossing voor u!

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders
outsourcing debiteurenbeheer

Outsourcing debiteurenbeheer

Complete ontzorging debiteurenbeheer

Na het verzenden van de facturen nemen wij het debiteurenbeheer van uw over. Wij bewaken de betalingstermijnen van uw facturen en verzenden betalingsherinneringen. Indien betaling uitblijft, zullen wij aanmaningen sturen en uw debiteur telefonisch benaderen met de vraag: Waarom hij of zij uw factuur nog niet heeft voldaan?

Wij nemen u het werk uit handen, zodat u tijd heeft om te doen waar u goed in bent: zaken doen en omzet genereren.

Stijging cashflow

Onze klantvriendelijke en ervaren medewerkers van de afdeling debiteurenbeheer kunnen met hun expertise ervoor zorgen dat uw debiteurenbeheer aanzienlijk verbetert. Het overschrijden van betalingstermijnen wordt teruggedrongen en de cash-flow van uw onderneming zal verbeteren. Daarnaast levert het u een flinke kostenbesparing op. Wij werken uitsluitend onder uw naam, zodat uw klant niet eens merkt dat u uw debiteurenbeheer aan ons heeft uitbesteed!

Alle voordelen op een rijtje:
– Kostenverlaging
– Kwaliteitsverhoging
– Minder zorgen
– Meer flexibiliteit

 

Outsourcing debiteurenbeheer