Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Pré-incasso

Wilt u uw vordering pas uit handen geven nadat u er zelf alles aan heeft gedaan om deze betaald te krijgen én wilt u minimaal risico lopen? Met onze Pré incassoproducten werpt u het maximale gewicht in de strijd. Door gebruik te maken van deze producten, is het uw debiteur in één oogopslag duidelijk dat betalen de beste optie is. En schakelt u hierna alsnog Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening in? Dan zijn er een aantal extra financiële voordelen aan het serviceabonnement Pré incasso verbonden.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders
pré-incasso

Pré-incasso

Gebruik Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening als pre-incasso instrument

De Pré incasso productenlijn completeert uw acties in het kader van verantwoord debiteurenbeheer. Op een flexibele, correcte en vooral resultaatgerichte wijze vergroot u de druk op uw debiteur door de autoriteit van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso te gebruiken. De praktijk wijst uit dat die extra druk tot een aanzienlijk hoger percentage betalingen leidt.

Voor het exclusief gebruik van de Pré incassoproducten gaat u een overeenkomst aan met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. In die overeenkomst wordt helder omschreven voor welke doeleinden de Pré incassoproducten gebruikt mogen worden en wanneer u de naam Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders mag vermelden. De Pré incassoproductenlijn bestaat uit de volgende producten:

Pré incassoregel:

De Pré incassoregel biedt u de mogelijkheid om op uw briefpapier, facturen en aanmaningen een tekstregel en/of het WVM-logo te vermelden. Hiermee brengt u uw samenwerking met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders opvallend onder de aandacht. U kunt de Pré incassoregel preventief plaatsen op een factuur of herinnering in een stadium dat u hiervoor gepast vindt.

Pré incassosticker:

Wilt u uw aanmaningen meer laten opvallen? De Pré incassosticker, een opvallende sticker, geeft uw aanmaning veel meer attentiewaarde. Op de Pré incassosticker staat het WVM-logo en de waarschuwing: Bij niet-betaling zullen wij deze vordering ter incasso geven aan Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarders. Kosten van een sticker bedragen € 1,00 en worden per vellen van 65 stuks aangeboden. Bijzondere aantallen kunnen in overleg worden afgenomen.

Pré incassobrief:

De Pré incassobrief is een aanmaning op speciaal incassobriefpapier waarbij de betalingen rechtstreeks op uw rekening worden gestort. De brieven worden door WVM Incasso en Gerechtsdeurwaarders verzonden. De tekst voor de pré incassobrief wordt u digitaal toegezonden.

Extra service

En mocht u uw vordering toch uit handen moeten geven, dan investeert u met Pré incasso in extra zekerheid en transparantie.

Extra transparantie.
Met WVM Online kunt u van A tot Z de voortgang van uw incasso’s volgen. Op eenvoudige wijze geeft WVM weer welke brieven zijn verzonden, welke financiële mutaties zijn gedaan en welke gesprekken met uw klant zijn gevoerd. Vanuit het systeem kunt u gemakkelijk uw instructies doorgeven als dit nodig is.

Met Pré incasso weet u zeker dat u alles gedaan heeft om de vordering betaald te krijgen en dat u het minste risico loopt. Veilig om te weten!

Telefonisch contact