Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Executie van vonnissen

De rechter heeft uitspraak gedaan: u staat in uw recht en uw debiteur moet de openstaande vordering aan u betalen. Allereerst zal het vonnis aan hem uitgereikt worden. Waarschijnlijk gaat hij dan alsnog over tot betaling.

Zo niet, dan zal Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Gerechtsdeurwaarders betaling voor u afdwingen. Dit betekent in de praktijk dat er beslag zal worden gelegd op de bezittingen van de debiteur. U kunt er zeker van zijn dat onze deurwaarders alles in het werk stellen om het vonnis voor u te “verzilveren”.

Online inzage

Al uw zaken kunt u online 24/7 realtime volgen in onze beveiligde webomgeving, vraag naar de voorwaarden. Klanten met een login code kunnen hier inloggen om de dossiers in te zien.

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders
executie van vonnissen

Executie van vonnissen

Recentelijk zijn de mogelijkheden voor onderzoek naar inkomstenbronnen van debiteuren verder uitgebreid. Middels online inzage bij het UWV zijn wij in staat werkgevers te achterhalen, waardoor op een bijzonder effectieve wijze snel beslag kan worden gelegd op bijvoorbeeld uitkeringen en lonen.

veelgestelde-vragen