Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Deurwaarder in Deventer

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Deventer of in de omgeving daarvan? Dan staat Wiggers van Meggelen voor u klaar. Wij zijn een deurwaarder en incassobureau en gevestigd in Zutphen. Graag zijn we u van dienst om u te helpen bij openstaande vorderingen. Openstaande vorderingen kosten u niet alleen de nodige frustratie en tijdsbeslag, maar kunnen ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Als u het punt heeft bereikt waarop u niet meer weet hoe u de inning zelf voor elkaar krijgt, dan kunt u de juridische hulp van Wiggers van Meggelen inschakelen. U krijgt dan hulp van een deurwaarder nabij Deventer om u te helpen met het innen van de openstaande vordering. Wij zijn op de hoogte van deze helaas veelvoorkomende problematiek en wij helpen u dan ook graag verder wanneer u wel wat hulp van een deurwaarder nabij Deventer kunt gebruiken. Onze eigen gerechtsdeurwaarders komen in Deventer uw geld innen bij de wanbetalers of voorzien u van een juridisch advies. Heeft u behoefte aan onze dienst als deurwaarder nabij Deventer? Neem dan eens contact op om verder te informeren, of maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw zaak met ons te bespreken.

Over Wiggers van Meggelen

Sinds 1990 is Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder actief als deurwaarder nabij Deventer in heel Gelderland en Overijssel, vanuit het Achterhoekse Zutphen. We zijn snel gegroeid sinds de oprichting en we onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, het vermogen snel te handelen en een grote mate van flexibiliteit. Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht als u op zoek bent naar een deurwaarder nabij Deventer. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Juridisch advies;
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk);
  • Laatste sommatie;
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures;
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten;
  • Constateringen;

Contact opnemen
 
 

Onze werkwijze als deurwaarder nabij Deventer

Voor een deurwaarder nabij Deventer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gaan altijd voor maatwerk, want iedere debiteur is anders en heeft zijn eigen redenen om niet te betalen. Wij verdiepen ons daarom in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen en houden daar bij het bepalen van het incassotraject rekening mee. Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn. En u ook. Wij zijn als deurwaarder nabij Deventer centraal gelegen in Nederland, namelijk in Zutphen (in Gelderland en de Achterhoek). Dat stelt ons in staat onze dienstverlening aan te bieden van Limburg tot Groningen en van Zeeland tot Noord-Holland. We zijn gewend snel handelingen uit te voeren voor diverse klanten in onder meer de advocatuur, het notariaat en diverse incasso bureau’s. We zijn daadwerkelijk een deurwaarder nabij Deventer waar u op aan kunt.

Contact opnemen

Heeft u een deurwaarder nabij Deventer nodig en wilt u daarvoor Wiggers van Meggelen inschakelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt uw zaken per e-mail aanleveren op info@wvm-deurwaarders.nl, waarbij u in ieder geval dient mee te zenden de factu(u)r(en) en indien mogelijk kopieën van verzonden aanmaningen en/of correspondentie. Aan de hand daarvan maken wij voor u een dossier aan en krijgt u bericht van ons over het verdere verloop van de zaak. Uiteraard kunt u altijd telefonisch (0575 – 514 665) of per mail contact opnemen alvorens de zaken aan te leveren om een en ander te bespreken of toe te lichten. Wij zijn u graag van dienst!

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag