Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Deurwaarder in Deventer nodig?

Een deurwaarder in Deventer of omgeving nodig? Dan staat Wiggers van Meggelen voor u klaar. Wij zijn een deurwaarder en incassobureau en gevestigd in Zutphen. Onze gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten nemen graag uw debiteurenbeheer en incasso van openstaande vorderingen uit handen.

Niet (of laat) betalende debiteuren kosten u niet alleen de nodige frustratie en tijdsbeslag, maar kunnen ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Op een gegeven moment bereikt u het punt waarop u niet meer weet hoe u de inning zelf moet vorderen. De hulp van een gerechtsdeurwaarder biedt dan uitkomst.

 

Contact opnemen

Deurwaarder voor kleine en grote vorderingen

 • Snel handelende deurwaarder: korte lijnen;
 • Incasso van openstaande vorderingen in Deventer en omgeving;
 • Altijd een eigen aanspreekpunt;
 • Rechtstreeks contact met de deurwaarders;
 • Al sinds 1990 actief en dus vele jaren ervaring;
 • Een hoog kennisniveau;
 • Een landelijke dekking;
 • Incasso van zowel kleine als grote bedragen;

 

Contact opnemen

Gerechtsdeurwaarders met een aanpak op maat

Wij zijn op de hoogte van de helaas veelvoorkomende problematiek van niet betalende debiteuren. Onze deurwaarder helpt u dan ook graag verder wanneer uw eigen aanpak niet werkt.

Wiggers van Meggelen levert altijd maatwerk, omdat iedere situatie om een andere aanpak vraagt. Iedere debiteur is anders en heeft zijn eigen redenen om niet te betalen.

Hoe incasseert een deurwaarder uw vordering?

Wanneer u een vordering uit handen geeft aan ons incassobureau, zorgen wij dat we daar bovenop zitten. Wij gaan uw debiteur mailen, bellen, en aanschrijven. Indien gepast treffen we een betalingsregeling. Ook plannen een huisbezoek in. Een deurwaarder zoekt de debiteur dan persoonlijk op.

Daarbij wordt tevens een inschatting gemaakt van de verhaalsmogelijkheden. Bij voldoende verhaalsmogelijkheden kunt u namelijk doorpakken door uw debiteur te dagvaarden. Na de procedure en het verkregen vonnis staat u vervolgens sterk om uw vordering te incasseren.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Incassobureau dat zich goed in uw zaak verdiept

Om maatwerk te kunnen leveren verdiepen wij ons in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Daar houden we bij het bepalen van het incassotraject rekening mee.

Vervolgens zijn wij in onze contacten met uw debiteuren duidelijk, daadkrachtig en correct. Zodat ze weten waar ze aan toe zijn. En u ook.

Een procedure bij de rechter

De gerechtsdeurwaarder komt bij uw debiteur of wanbetaler in Deventer uw vordering innen. Ook ontvangt u juridisch advies over het nemen van vervolg stappen, zoals het verkrijgen van vonnis bij de rechter. Soms zal een dagvaarding namelijk nodig zijn om de druk op te hogen.

Mocht procederen noodzakelijk zijn, dan vertegenwoordigen wij u tijdens deze procedure. Nadat we vonnis hebben verkregen bij de rechter zorgen we voor een snelle executie. Alle bijkomende incassokosten worden ook op uw debiteur verhaald. Vorderingen weten wij zo daadkrachtig te incasseren.

Deurwaarder in Veenendaal

Voor incasso van vorderingen in Deventer en omstreken

Wij zijn als incassobureau centraal gelegen in Nederland, namelijk in Zutphen (in Gelderland en de Achterhoek). Dat stelt ons in staat onze dienstverlening aan te bieden van Limburg tot Groningen en van Zeeland tot Noord-Holland.

We zijn gewend snel handelingen uit te voeren voor diverse klanten in onder meer de advocatuur, het notariaat en diverse incassobureaus. Ons netwerk maakt het mogelijk om deurwaarders door het hele land in te schakelen.

Deurwaarderskantoor met vele jaren ervaring

Sinds 1990 is Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder actief als deurwaarderskantoor. We zijn snel gegroeid sinds de oprichting. Zo onderscheiden we ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, het vermogen snel te handelen en een grote mate van flexibiliteit.

Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht voor het incasso van uw vordering. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen.

Debiteurenbeheer en andere diensten

U kunt bij onze gerechtsdeurwaarders en incassospecialisten terecht voor diverse diensten:

 • Juridisch advies;
 • Debiteurenbeheer;
 • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk);
 • Laatste sommatie;
 • Rechtsbijstand voor kantonprocedures;
 • Huurzaken en advies bij huurcontracten;
 • Constateringen;

Uw vordering bij ons incassobureau indienen

U kunt uw zaken per e-mail aanleveren op info@wvm-deurwaarders.nl, waarbij u in ieder geval dient mee te zenden de facturen en indien mogelijk kopieën van verzonden aanmaningen en/of correspondentie. Aan de hand daarvan maken wij voor u een dossier aan en krijgt u bericht van ons over het verdere verloop van de zaak.

Neem contact met ons op

Schakel Wiggers van Meggelen in als u een deurwaarder in Deventer of omstreken nodig heeft. Neem gerust contact met ons op. U kunt altijd telefonisch contact opnemen alvorens de zaken aan te leveren om een en ander te bespreken of toe te lichten. Ook zijn we bereikbaar per info@wvm-deurwaarders.nl of het contactformulier op de website. Wij adviseren u graag over het zo snel als mogelijk incasseren van uw vordering.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.