Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Over Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening deurwaarders

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening in het Gelderse Zutphen bestaat al sinds 1990 en is sindsdien snel gegroeid. Ons team staat voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geind te krijgen of om u van juridisch advies te voorzien.

Wie wij zijn en wat wij doen hebben wij voor u vastgelegd in een bedrijfsfilm die u via deze link kunt bekijken.

Over ons

Betalingsmoraal bedrijfsleven verslechterd

Nederland betaalt steeds slechter. De kans is zeer groot dat enkele van uw debiteuren er dezelfde betalingsmoraal op nahouden. Openstaande vorderingen leveren niet alleen de nodige frustratie en tijdsbeslag op maar kunnen ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Als incassobureau en gerechtsdeurwaarders in Gelderland en de Achterhoek zijn wij als geen ander op de hoogte van deze problematiek. Door onze jarenlange ervaring bezitten onze medewerkers stuk voor stuk de vaardigheden om weerbarstige debiteuren ertoe te bewegen tot betalen over te gaan.

Ook zijn wij door onze centrale ligging in Nederland, midden in Gelderland en de Achterhoek gewend snel ambtshandelingen te verrichten voor onze klanten in de advocatuur, het notariaat en diverse incasso bureau’s. Onze dienstverlening strekt zich dan ook uit van deurwaarders diensten in Limburg tot Groningen en van Zeeland tot Noord Holland en middels ons internationale netwerk, ook daarbuiten.

Eén aanspreekpunt ambtelijke werkzaamheden

Indien u het prettig vindt één aanspreekpunt te hebben voor zowel incasso-opdrachten als ambtelijke werkzaamheden bent u bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarder in Zutphen aan het juiste adres. Al uw ambtelijke en incasso-opdrachten worden door ons vlot verwerkt!