Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Deurwaarder Doetinchem

Openstaande vorderingen leveren niet alleen de nodige frustratie en tijdsbeslag op, maar kunnen ook de liquiditeit van uw onderneming in gevaar brengen. Als u het punt heeft bereikt waarop u niet meer weet hoe u de inning zelf voor elkaar krijgt, dan kunt u de juridische hulp van Wiggers van Meggelen inschakelen. Wij zijn op de hoogte van deze helaas veelvoorkomende problematiek en wij helpen u dan ook graag verder wanneer u wel wat hulp van een deurwaarder nabij Doetinchem kunt gebruiken. Onze gemotiveerde krachten staan voor u klaar om u te helpen uw vorderingen geïnd te krijgen of om u van een juridisch advies te voorzien. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om uw zaak met ons te bespreken.

Over Wiggers van Meggelen

Sinds 1990 is Wiggers van Meggelen Incasso en Gerechtsdeurwaarder actief in heel Gelderland en Overijssel vanuit het Achterhoekse Zutphen. We zijn snel gegroeid sinds de oprichting en we onderscheiden ons al jaren door vakmanschap, veel ervaring, het vermogen snel te handelen en een grote mate van flexibiliteit. Of u nu een groot of een klein bedrijf heeft, u kunt altijd bij ons terecht. Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijk, maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen neemt u graag deze zorg uit handen. U kunt bij ons terecht voor:

  • Juridisch advies
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk)
  • Laatste sommatie
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten
  • Constateringen

Wat kan een deurwaarder in Doetinchem voor u betekenen?

Als u zelf al het mogelijke heeft gedaan om de openstaande vorderingen van uw debiteur betaald te krijgen, maar dat nog steeds niet gelukt is,is het verstandig een professional om hulp te vragen. Als uw deurwaarder in Doetinchem zorgen wij ervoor dat de betreffende debiteur(en) gaan betalen. U wilt natuurlijk graag uw geld terug, maar ook de goede relatie met uw debiteur behouden. Wij verdiepen ons daarom in de achtergrond van uw debiteuren en de redenen waarom ze niet betalen. Vervolgens nemen wij contact met hen op, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. En u ook!

Actie ondernemen

Dus heeft u last van wanbetalers en bent u op zoek naar een gerechtsdeurwaarder in regio Doetinchem? Schakel dan de hulp in van Wiggers van Meggelen. Wij hebben eigen gerechtsdeurhouders in dienst die voor u het geld komen innen bij uw debiteuren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0575 – 514 665 of stuur een mail naar info@wvm-deurwaarders.nl. Wij helpen u graag verder.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag