Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Amersfoort gezocht?

Wordt uw factuur niet betaald en wilt u de hulp van een deurwaarder in Amersfoort inschakelen? Voor de cashflow van uw onderneming is het belangrijk dat u uw betalingen tijdig ontvangt. Want u heeft zelf natuurlijk ook betalingen te verrichten. Klanten die niet betalen kunnen daarbij voor problemen zorgen. Dat brengt vaak veel frustratie met zich mee. Indien uw eigen pogingen om de klant tot betaling over te laten gaan tot niets uitmonden, is het verstandig de zaak over te dragen aan een incassobureau. Als full-service incassobureau en deurwaarder is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening ook werkzaam in regio Amersfoort. Wij verhogen de druk op uw debiteur, waardoor deze alsnog tot betaling over zal gaan.

 

Contact opnemen

Deurwaarder en incassobureau voor vorderingen in alle maten

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en deurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder in Amersfoort;
 • Al sinds 1990 actief als deurwaarder;
 • Hoog kennisniveau;
 • Werkzaam in Amersfoort, maar ook in de rest van Nederland;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
 • Uw debiteur betaalt onze kosten!

 

Contact opnemen

Wat is de werkwijze van onze incassospecialisten en deurwaarder in Amersfoort?

Van wachten krijgt u uw geld niet. Waarschijnlijk heeft u al lang genoeg op uw geld gewacht. Het is in dat geval verstandig om snel tot actie over t gaan. Wij zetten uw debiteur vanaf het moment dat u de vordering aan ons heeft overgedragen. Dat doen we op verschillende manieren: wij nemen telefonisch contact op met uw debiteur, en sturen aanmaningen per post en per e-mail. Als deurwaarder kunnen we zelfs uw debiteur persoonlijk opzoeken. Met een huisbezoek schiet de schrik er vaak flink in bij uw klant. We zien dan ook vaak dat zo’n huisbezoek alsnog de druppel is die ertoe lijdt dat uw klant tot betaling overgaat.

Incassobureau in Amersfoort

Deurwaarder in Amersfoort met een menselijke aanpak

Een deurwaarder in Amersfoort inschakelen kan ervoor zorgen dat uw persoonlijke relatie met de klant onder druk komt te staan. Onze deurwaarder benadert uw klant daarom altijd met een menselijke toon. Geen malafide praktijken, maar ook met respect voor de andere kant van het verhaal. In onze ervaring is er namelijk vaak een reden voor het niet betalen, die lang niet altijd van slechte wil betuigt. In sommige gevallen zal het treffen van een betalingsregeling daarom ook op zijn plaats zijn. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met u.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Van incasso procedure tot gerechtelijke procedure

Soms komt het voor dat de buitengerechtelijke incasso procedure tot niets uitloopt. Om alsnog uw betaling te krijgen heeft u dan geen andere keuze dan een gerechtelijke procedure te starten. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening kan u daarbij bijstaan. Wij beschikken namelijk over onze eigen juridische afdeling. Nadat het vonnis verkregen is kunnen wij alsnog overgaan tot de incassering, door middel van diverse executiemaatregelen.

Snel tot actie overgaan? Schakel onze gerechtsdeurwaarder in Amersfoort in

Wilt u alsnog snel uw geld ontvangen? Schakel dan direct Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening in. Als incassobureau en deurwaarder hebben we al vele partijen in Amersfoort en omstreken aan hun geld geholpen. Neem direct contact op via 085 079 29 29, of stuur ons een e-mail. Uw incasso direct overdragen? Maak dan gebruik van de daarvoor bestemde contactformulieren op onze website.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.