Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Bussum gezocht?

Heeft uw onderneming te maken met klanten die niet betalen en bent u daarom op zoek naar een deurwaarder in Bussum die de betalingen voor u kan incasseren? Maak dan kennis met full-service incassobureau Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Wij zijn een groot incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor met een landelijke dekking. Onze incassospecialisten hebben al voor veel bedrijven in regio Bussum openstaande vorderingen geïncasseerd.

Niet-betalende klanten kunnen de cashflow van uw bedrijf in gevaar brengen. Naast dat het voor frustratie zorgt, heeft dit dus mogelijk ook een nadelig effect voor uw bedrijf. Door een deurwaarder in te schakelen bespaart u tijd en moeite, en vergroot u tegelijkertijd de kans om alsnog uw factuur betaald te krijgen.

 

Contact opnemen

Snel uw openstaande vordering geïncasseerd met een deurwaarder in Bussum

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en deurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder in Bussum;
 • Al sinds 1990 actief als deurwaarder in Bussum en omgeving;
 • Hoog kennisniveau;
 • Landelijke dekking;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
 • Onze kosten worden bij uw debiteur in rekening gebracht!

 

Contact opnemen

Hoe gaan wij tijdens de incasso procedure te werk?

Als incassobureau zorgen wij ervoor dat uw debiteur continu onder druk blijft staan om alsnog met de betaling over de brug te komen. Daarom komen we direct in actie zodra u de vordering aan ons overhandigd heeft. U heeft namelijk al lang genoeg op uw geld gewacht. Uw debiteur wordt vervolgens op diverse manieren benadert: per e-mail, met brieven, en telefonisch. Ook kunnen we onze deurwaarder een sommatie-exploot laten uitbrengen. De deurwaarder bezoekt uw debiteur dan persoonlijk en overhandigt hem dit document. Dit wordt vaak als zeer serieus ervaren, waardoor uw debiteur alsnog overstag zal gaan.

Incassobureau in Amersfoort

Deurwaarder in Bussum met een menselijke aanpak

Een deurwaarder op uw debiteur afsturen kan uw persoonlijke relatie met de klant onder druk zetten. U wilt uw geld graag ontvangen, maar uw debiteur weigert te betalen. Daar kunnen allerlei redenen achter zitten. Daarom wordt uw debiteur door onze deurwaarder altijd op een menselijke manier benadert. Wij onderzoeken de situatie en hebben ook oor voor de andere kant van het verhaal. Want in onze ervaring is de reden voor het niet-betalen er niet altijd eentje die van slechte wil getuigt. In sommige omstandigheden is het maken van betaalafspraken daarom wenselijk. Uiteraard maken we deze afspraken wel altijd in overleg met u.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

In-house juridische expertise

Als uw debiteur voet bij stuk houdt en weigert de factuur te betalen, ondanks onze pogingen, kunt u de stap naar de rechter zetten. Zodra het vonnis is verkregen en u in het gelijk bent gesteld, kunt u de betaling afdwingen door middel van diverse executiemaatregelen. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening heeft veel juridische specialisten in dienst die u bij de procedure kunnen bijstaan. Ook verzorgen wij de uitvoering van deze executiemaatregelen voor u.

Wacht niet langer en draag uw vordering nu over

Wilt u snel in actie komen omdat u al lang genoeg op uw geld gewacht heeft? Schakel dan vandaag nog een deurwaarder uit Bussum in bij Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Neem direct contact op via 085 079 29 29, of stuur ons een e-mail. Uw incasso direct overdragen? Maak dan gebruik van de daarvoor bestemde contactformulieren op onze website.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.