Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Nieuwegein gezocht?

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Nieuwegein? Facturen die niet tijdig betaald worden leiden tot veel frustraties. U heeft uw dienst of product geleverd en verwacht daar netjes voor betaald te worden. Als uw debiteur, om wat voor reden dan ook, niet betaalt kan dat de cashflow van uw onderneming in gevaar brengen. Het kost u vervolgens veel tijd en moeite om uw debiteur te mailen, bellen en aanmanen.

Door uw vordering over te dragen aan een deurwaarder kunt u deze waardevolle tijd besparen en tegelijkertijd de kans op het krijgen van uw geld vergroten. Als incassobureau en deurwaarderskantoor is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening gespecialiseerd in het incasseren van openstaande vorderingen. Wij hebben al veel facturen succesvol geïncasseerd voor bedrijven in Nieuwegein en omstreken.

 

Contact opnemen

Ontvang alsnog uw geld met hulp van een deurwaarder in Nieuwegein

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en deurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder in Nieuwegein;
 • Al sinds 1990 actief als deurwaarder in Nieuwegeinen omgeving;
 • Hoog kennisniveau;
 • Landelijke dekking;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
 • Onze kosten worden bij uw debiteur in rekening gebracht!

 

Contact opnemen

Hoe pakken wij een incasso procedure aan?

Wij zijn al sinds 1990 actief als incassobureau en hebben een werkwijze ontwikkeld waarmee we een hoog succespercentage weten te behalen. Als deurwaarder en incassospecialist begrijpen we als geen ander hoe frustrerend het is om lang op geld te moeten wachten. Daarom komen we direct in actie zodra u ons ingeschakeld heeft. Onze incassospecialisten zetten uw debiteur verder onder druk door middel van e-mails, aanmaningen per post en telefonisch contact. Het is zelfs mogelijk om een sommatie-exploot uit te brengen, waarbij onze deurwaarder in Nieuwegein uw debiteur op locatie komt opzoeken. Dit wordt vaak als zeer serieus ervaren, waarna de debiteur in bijna alle gevallen alsnog overstag gaat en de factuur betaalt.

Incassobureau in Amersfoort

Uw debiteur wordt op een menselijke manier benaderd

Vaak is er een goede reden waarom uw debiteur niet betaalt. Dat kan uit ontevredenheid zijn, maar ook in verband met een moeilijke financiële situatie. Er komt dus niet altijd slechte wil bij kijken. We vinden het daarom belangrijk uw debiteur altijd op een menselijke manier te benaderen en ook de andere kant van het verhaal aan te horen. Daarom verdiepen onze incassospecialisten zich altijd in de onderlinge verhouding en de situatie. Op die manier zorgen we voor een aanpak op maat. In sommige gevallen zal het afspreken van een betalingsregeling op zijn plaats zijn. Wanneer die kans zich voordoet, zullen we dat uiteraard altijd met u overleggen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Wacht niet langer en schakel nu een deurwaarder in Nieuwegein in

Wilt u niet langer wachten en vandaag nog actie nemen tegen uw niet-betalende debiteur? Neem dan direct contact op met de deurwaarder van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. U kunt ons bellen via 085 079 29 29, of stuur ons een e-mail. Uw incasso direct overdragen? Maak dan gebruik van de daarvoor bestemde contactformulieren op onze website.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.