Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Utrecht gezocht?

Bent u op zoek naar een deurwaarder in regio Utrecht? Zonder betalingen van uw facturen kunt u uw onderneming niet draaiende houden. Het op tijd betalen van facturen is dan ook erg belangrijk om de cashflow van uw bedrijf onder controle te houden. Wanneer u met een niet-betalende klant kampt, zorgt dit daarom voor veel frustratie. Indien u er zelf al alles aan heeft gedaan om de klant tot betaling te laten overgaan maar deze pogingen tevergeefs zijn gebleken, is het verstandig de zaak uit handen te geven.

Als full-service incassobureau en deurwaarder is Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening ook actief in Utrecht en omstreken. Wij zorgen ervoor dat uw klant uw hete adem in de nek voelt en onder de druk bezwijkt, zodat alsnog tot betaling wordt overgegaan. Daarbij betaalt uw debiteur ook direct onze bijkomende kosten. Met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening wordt de kans op betaling dus vele malen groter.

 

Contact opnemen

Deurwaarder en incassobureau voor vorderingen in alle maten

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en deurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder in Utrecht;
 • Incassospecialist met veel ervaring (sinds 1990);
 • Divers team van specialisten met veel kennis en ervaring;
 • Werkzaam in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
 • De extra kosten worden door uw debiteur betaald!

 

Contact opnemen

Hoe gaan wij als deurwaarder en incassospecialist in Utrecht te werk?

Wanneer u besluit uw vordering ter incasso uit handen te geven, bent u hoogstwaarschijnlijk al een tijd op uw geld aan het wachten. Wij wachten daarom niet en gaan direct voor u aan de slag. Vanaf het eerste moment wordt uw debiteur verder onder druk gezet. Daartoe nemen we op diverse manieren contact op met uw debiteur: zowel telefonisch, per post als per e-mail. Als deurwaarder in Utrecht kunnen we ook bij uw klant langsgaan. Een huisbezoek laat uw klant zien dat het menens is. Vaak schiet de schrik er dan in en gaat de klant alsnog over tot betaling. Zodra uw debiteur de betaling gedaan heeft sluiten we de zaak, zodat we u snel kunnen uitbetalen en u eindelijk ontvangt waar u recht op heeft.

Incassobureau in Amersfoort

Deurwaarder in Utrecht met een menselijke aanpak

Een zaak ter incasso uit handen geven kan de relatie met uw debiteur onder druk zetten. Wij zorgen dat we uw debiteur altijd met een menselijke toon benaderen. Want vaak zit er een verhaal achter de reden voor het niet betalen. Daar komt niet altijd slechte wil bij kijken. Daarom zorgen we voor een aanpak op maat, waarbij we proberen de relatie die u met uw debiteur heeft in stand te houden. Indien de situatie daarom vraagt, kunnen we bijvoorbeeld een betalingsregeling voorstellen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Van incasso procedure tot gerechtelijke procedure

Als groot incassobureau hebben we onze eigen juridische afdeling die u kan adviseren en bijstaan, in gevallen wanneer de minnelijke procedure geen baat blijkt te hebben. Het kan dan namelijk nodig zijn om een buitengerechtelijke incasso procedure te starten en naar de rechter te stappen. Wanneer u in het gelijk gesteld wordt, dragen wij zorg voor de uitvoering van de executiemaatregelen.

Snel tot actie overgaan? Schakel onze gerechtsdeurwaarder in Utrecht in

Kies voor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening om de incasso van uw vordering op te pakken en wij zorgen ervoor dat u daar geen spijt van zult krijgen. Als deurwaarder hebben we al vele bedrijven in regio Utrecht met hun openstaande vorderingen geholpen. Neem direct contact op via 085 079 29 29, of stuur ons een e-mail. Uw incasso direct overdragen? Maak dan gebruik van de daarvoor bestemde contactformulieren op onze website.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.