Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder Woerden

Voor uw openstaande vorderingen

Bent u op zoek naar een deurwaarder in Woerden? Dan staat Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening voor u klaar. Het is belangrijk dat uw klanten tijdig betalen. Weigert een debiteur de openstaande vorderingen te betalen? Dan kunt u een deurwaarder inschakelen. Wij zijn gevestigd in Zutphen en actief in een zeer groot gebied, dus ook in Woerden.

Ons incassobureau is specialist op het gebied van openstaande vorderingen. Door het aan ons uit te besteden, bespaart u zelf tijd en frustratie en kunt u verder met waar u goed in bent: uw eigen onderneming. Wij hebben een team van gemotiveerde incassoconsulenten, juristen en deurwaarders. U kunt dus ook voor juridisch advies bij ons terecht.

Incasso van uw openstaande rekeningen, snel en effectief

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 0575 – 514 665. Dit is geheel vrijblijvend. Wij staan voor u klaar!

Contact opnemen

Besteed het debiteurenbeheer uit

Hebt u een debiteur die weigert te betalen? Het kan zijn dat u hier al veel te lang mee bezig bent. Daarom is het verstandig om dit uit te besteden aan een incassobureau. Als u het incassotraject start, is er een grotere kans dat u de openstaande vordering kunt innen. Wij staan voor u klaar om dit traject op een snelle maar professionele wijze af te ronden.

Contact opnemen

Professionele deurwaarders

Onze deurwaarders kunnen u op professionele wijze van uw probleem met wanbetalers af helpen. Het is ons doel om er voor te zorgen dat u een goede verstandhouding behoudt met de debiteur. Daarom verdiepen wij ons eerst altijd in de achtergrond van de debiteur. Wellicht zit er een reden achter waarom ze niet betalen. Pas daarna nemen wij contact op met de debiteur en leggen wij uit wat de stand van zaken is.

Incassobureau in Amersfoort

Een procedure via de rechter starten

Het kan natuurlijk zijn dat de vordering alsnog niet geïnd kan worden. Dan is het nodig dat er een gerechtelijke procedure gestart wordt. De dagvaarding wordt dan door de deurwaarder bij uw klant uitgereikt. Wij nemen de noodzakelijke handelingen op ons, zodat u er zelf geen omkijken naar hebt. Wij staan voor u klaar als gerechtsdeurwaarder in Woerden.

Goed debiteurenbeheer wordt steeds belangrijker maar kost ook veel tijd. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening neemt u graag deze zorg uit handen.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Incassobureau Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Incasso en Gerechtsdeurwaarder is een incassobureau dat sinds 1990 bestaat. Wij zitten gevestigd in Zutphen maar zijn werkzaam door heel Nederland. Door onze centrale ligging kunnen wij namelijk onze diensten door het hele land aanbieden. Wij bieden u de volgende punten:

 • Deskundigheid
 • Veel ervaring
 • Flexibiliteit
 • Efficiënt en snel handelend
Deurwaarder in Veenendaal

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening als uw deurwaarder in Woerden

 • Korte lijnen, waardoor wij snel kunnen handelen;
 • Altijd een eigen aanspreekpunt;
 • Rechtstreeks contact met de deurwaarders;
 • Opgericht in 1990, dus veel ervaring;
 • Een hoog kennisniveau;
 • Een landelijke dekking;
 • Zowel kleine als grote klanten zijn welkom;
 • Landelijke dekking.

Informeer naar de mogelijkheden

Neem gelijk contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening als deurwaarder in de omgeving van Woerden. Het contact is altijd vrijblijvend. U kunt ons telefonisch bereiken op 0575 – 514 665, per e-mail of vul het contactformulier hier naast op de pagina in. Wij nemen dan snel contact met u op, zodat we snel voor u aan de slag kunnen. Wij staan ook voor u klaar als deurwaarder in Utrecht, Amersfoort en Zeist.

Neemt u contact met ons op via de e-mail of het contactformulier, stuur dan zoveel mogelijk materiaal mee, zoals facturen en eventueel kopieën van verzonden aanmaningen en andere correspondentie. Op basis van deze gegevens kunnen wij een dossier voor u maken en krijgt u bericht gedurende de zaak.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.