Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Zeist gezocht?

Bent u al lang op de betaling van uw factuur aan het wachten? En wilt u in actie komen omdat u dit wachten zat bent? Schakel dan een deurwaarder in Zeist in van incassobureau Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Lang op geld moeten wachten is niet alleen frustrerend, het kan uw onderneming ook schaden. Of u nu als zzp’er werkt en van betalingen afhankelijk bent om inkomen te hebben, of de cashflow van uw bedrijf probeert te beschermen: facturen op tijd betaald krijgen is belangrijk. Indien uw eigen pogingen uw debiteur tot betaling te manen op niets hebben uitgelopen is het tijd om er een schepje bovenop te doen. Door een deurwaarder in Zeist in te schakelen verhoogt u de druk en vergroot u de kans alsnog uw betaling te krijgen.

 

Contact opnemen

Vergroot de kans op een succesvol incasso met de hulp van een deurwaarder in Zeist

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en deurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder in Zeist;
 • Al sinds 1990 actief als deurwaarder in Zeist en omgeving;
 • Hoog kennisniveau;
 • Landelijke dekking;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
 • Onze kosten worden bij uw debiteur in rekening gebracht!

 

Contact opnemen

Hoe incasseert onze deurwaarder in Zeist uw vordering?

Wanneer uw eigen pogingen betaald te krijgen tot niets leiden is het tijd om actie te komen. Vanaf het moment dat u uw vordering aan ons overdraagt komen wij direct in actie. U heeft immers al lang genoeg gewacht. Uw debiteur wordt op diverse manieren benadert: onze aanmaningen worden per post en per e-mail verzonden, en we nemen telefonisch contact op. Het is ook mogelijk een huisbezoek in te plannen. Onze deurwaarder zoekt uw klant dan persoonlijk op om verhaal te halen. Dit leidt in onze ervaring alsnog vaak tot een betaling. Uw debiteur voelt dan de hete adem in zijn nek en gaat alsnog overstag.

Incassobureau in Amersfoort

Deurwaarder in Zeist met een menselijke aanpak

Het inschakelen van een deurwaarder zet de relatie die u met uw debiteur heeft onder druk. Wij respecteren deze verhouding en proberen uw debiteur daarom met zo vriendelijke en menselijke toon te benaderen. Dat betekent dus dat er geen malafide praktijken worden gehanteerd, maar we de tijd nemen om ook het verhaal van uw debiteur aan te horen. De ervaring leert namelijk dat achter een niet-betaalde factuur vaak een verhaal zit. De reden voor het niet betalen getuigt lang niet altijd van slechte wil. Als de situatie daarom vraagt, zullen we daarom soms ook betalingsregelingen voorstellen, waarmee we de andere kant ook tegemoet komen. Dit kan namelijk tot een meer wenselijke uitkomst leiden.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Bijstand tijdens een gerechtelijke procedure

In sommige gevallen zal het nodig zijn om naar de rechter te stappen om uw geld te kunnen krijgen. Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening beschikt over een eigen juridische afdeling, met experts die u daarbij kunnen bijstaan. Ook hebben we executiespecialisten in dienst, die de executiemaatregelen verzorgen. Zodra u het vonnis behaald heeft, staat nu namelijk zeer sterk en biedt de wet talloze mogelijkheden om betaling af te dwingen!

Kom direct in actie en schakel onze gerechtsdeurwaarder in Zeist in

Bent u het wachten zat en wilt u overgaan tot actie? Kies dan voor een deurwaarder in Zeist van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Wij hebben al voor veel bedrijven succesvol hun vordering geïncasseerd. Neem direct contact op via 085 079 29 29, of stuur ons een e-mail. Uw incasso direct overdragen? Maak dan gebruik van de daarvoor bestemde contactformulieren op onze website.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.