Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Nieuws

Actualiteiten houden wij in de gaten, via onze website en mailings kunt u interessante informatie vinden en links naar relevante websites.

 

Wiggers Gerechtsdeurwaarders - Incasso & Juridische dienstverlening Incasso & Gerechtsdeurwaarders

Ik heb een aanmaning van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Gerechtsdeurwaarders gekregen, wat nu?

De aanmaning betalen is uw allerlaatste kans om een dure procedure bij de rechter en daarmee nog hogere kosten te voorkomen. Het is echt aan te raden om het verschuldigde bedrag nu te betalen om het niet tot een dure procedure laten aankomen . Kunt u het verschuldigde bedrag echt niet betalen, neem dan contact op met Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening Gerechtsdeurwaarders en geef inzicht in uw financiële positie zoals uw inkomen en eventuele andere schulden. Afhankelijk van de situatie kunt u al dan niet een betalingsafspraak maken.

U kunt daarvoor:

  1. bellen met 0575-514665, een van onze medewerkers staat u graag te woord
  2. een mail sturen naar info@wvm-deurwaarders.nl. Motiveer duidelijk waarom u een regeling wilt en stuur eventueel bewijsstukken mee (loonstrookje en opgave van uw uitgaven)
  3. vul het formulier in op de website, u ontvangt daarna zo spoedig mogelijk een bericht over uw voorstel.
[wpseo_opening_hours hide_closed=”1″show_days=”sunday,monday,tuesday,wednesday,thursday,friday,saturday”]