Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 575 514 665

Incasso Gelderland

Heeft u al het mogelijke geprobeerd om de openstaande vordering van uw debiteur betaald te krijgen, maar zonder succes? Bent u om deze reden op zoek naar een professioneel en betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij incasso in Gelderland aan het juiste adres. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen helpt u graag bij het innen van de openstaande facturen. Wij vinden dat iedere factuur telt, ook de kleine. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw incassozaken. Ook voor juridisch advies, procederen en de executie van vonnissen kunt u een beroep op ons doen.

Wiggers van Meggelen

Wiggers van Meggelen is gevestigd in Zutphen en bestaat al sinds 1990. Sindsdien zijn wij snel gegroeid en hebben wij een ploeg zeer gemotiveerde krachten die altijd voor u klaar staat. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Zutphen zijn wij werkzaam in heel Gelderland en Overijssel en helpen u graag om uw vorderingen geïnd te krijgen of u te voorzien van passend juridisch advies. Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen zijn eigenschappen die ons incassobureau in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden.

Waarom kiezen voor Wiggers van Meggelen?

Wij krijgen vaak te horen dat het voor kleine bedrijven lastig is om een incassobureau te vinden. Bij ons zijn zowel grote bedrijven als kleine bedrijven welkom. Om wat voor factuur het ook gaat, wij hebben u graag met het innen hiervan. Wiggers van Meggelen biedt u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons van: korte lijnen, snel handelen, altijd uw eigen aanspreekpunt, rechtstreeks contact met de deurwaarders en landelijke dekking.

Ja, ik heb interesse in incasso Gelderland

Bent u geïnteresseerd in de diensten van onze incasso in Gelderland en wilt u hier dan ook graag gebruik van maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag