Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Dagelijks bereikbaar op +31 (0) 850 792 929

Incasso Gelderland

Heeft u al het mogelijke geprobeerd om de openstaande vordering van uw debiteur betaald te krijgen, maar zonder succes? Bent u om deze reden op zoek naar een professioneel en betrouwbaar incassobureau? Dan bent u bij incasso in Gelderland aan het juiste adres. Deurwaarders en incassokantoor Wiggers van Meggelen helpt u graag bij het innen van de openstaande facturen. Wij vinden dat iedere factuur telt, ook de kleine. En het maakt niet uit hoe groot of klein uw onderneming is voor ons. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor al uw incassozaken. Ook voor juridisch advies, procederen en de executie van vonnissen kunt u een beroep op ons doen.

Wiggers van Meggelen voor al uw incassozaken in Gelderland

Wiggers van Meggelen is gevestigd in Zutphen en bestaat al sinds 1990. Sindsdien zijn wij snel gegroeid en hebben wij een ploeg zeer gemotiveerde krachten die altijd voor u klaar staat. Ondanks dat wij gevestigd zijn in Zutphen, zijn wij werkzaam in heel Gelderland en Overijssel en helpen we u graag om uw vorderingen geïnd te krijgen of u te voorzien van passend juridisch advies.

Vakmanschap, veel ervaring, een grote mate van flexibiliteit en het vermogen snel te handelen zijn eigenschappen die ons incassobureau In Gelderland in ruime mate bezit en waarmee wij ons al jarenlang in de markt onderscheiden.

Waarmee we u van dienst kunnen zijn

Wiggers van Meggelen is meer dan het kantoor dat voor u de incasso zaken kan regelen in Gelderland en de wijde omgeving. Ons brede team van deskundigen kan u helpen met de volgende diensten:

  • Juridisch advies;
  • Huurzaken en advies bij huurcontracten;
  • Rechtsbijstand voor kantonprocedures;
  • Constateringen;
  • Laatste sommatie;
  • Inning van openstaande posten (zowel voor kleine als bulk).

Dit doen wij allemaal op basis van maatwerk. Iedere onderneming of ondernemer én de relaties die zij hebben met hun debiteuren is anders. Daar houden wij te allen tijde rekening mee. Niet voor niets verdiepen onze deurwaarders zich in de achtergrond van uw debiteuren om de relatie die u met hen heeft geen schade aan te brengen. Als wij weten wat zich al eerder heeft afgespeeld, kunnen wij daar met gevoel op aanhaken en ons werk doen. Onze aanpak is niet cru, maar professioneel en doortastend waarbij je altijd oog hebben voor het menselijke aspect in de zaak.

Wilt u ook door ons geholpen worden en kunt u wel een handje gebruiken bij het debiteurenbeheer of ander soort werkzaamheden? Neem dan gerust contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van incasso hulp in Gelderland.

Waarom kiezen voor Wiggers van Meggelen?

Wij krijgen vaak te horen dat het voor kleine bedrijven lastig is om een incassobureau te vinden. Bij ons zijn zowel grote bedrijven als kleine bedrijven welkom voor hun incassozaken in Gelderland. Om wat voor factuur het ook gaat, wij helpen u graag met het innen hiervan. Wiggers van Meggelen biedt u een incassobureau en gerechtelijke deurwaarders in één aan, maar daarnaast profiteert u bij ons ook nog van: korte lijnen, snel handelen, altijd uw eigen aanspreekpunt, rechtstreeks contact met de deurwaarders en een landelijke dekking. Wanneer u zelf gevestigd bent in bijvoorbeeld Apeldoorn en daarom een incassobureau in Gelderland wilt inschakelen, hoeft u zich geen zorgen te maken als de betreffende debiteur zich in Groningen of Haarlem bevindt. Onze deurwaarders erken door heel het land voor u, zodat al uw openstaande vordering door één en hetzelfde incassokantoor geïnd kunnen worden. Dat is wel zo makkelijk.

Ja, ik heb interesse in incasso Gelderland

Bent u geïnteresseerd in de diensten van onze incasso in Gelderland en wilt u hier dan ook graag gebruik van maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak in te plannen of uw vragen te stellen.

Contact opnemen
Wiggers van Meggelen - Incassobureau
Bereken uw incassokosten

Te vorderen bedrag