Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Dagelijks bereikbaar op 085 0792929

Deurwaarder in Culemborg gezocht?

Zitten er wanbetalers tussen uw klanten en bent u daarom op zoek naar een deurwaarder in Culemborg? Kom dan in contact met full-service incassobureau en deurwaarder Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Wij begrijpen heel goed dat u na verloop van tijd klaar bent met klanten die weigeren te betalen. Laat de klant en zijn openstaande factuur daarom over aan een professionele partij. Zo verhoogt u de urgentie en geeft u een duidelijke boodschap af aan uw debiteur: betalen is de enige juiste optie.

Bent u het beu om te wachten en is het nu tijd voor actie? Schakel dan een gerechtsdeurwaarder in van Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening. Wij zijn een groot incasso- en deurwaarderskantoor met een landelijke dekking. Als deurwaarder zijn we dus ook actief in Culemborg. Neem direct contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening.

Contact opnemen

Vergroot de kans op betaling met een deurwaarder in Culemborg

 • Wij hanteren korte lijnen en snel, persoonlijk contact;
 • Altijd een vast contactpersoon tijdens de incassoprocedure;
 • Alle incasso en deurwaarder diensten onder één dak;
 • Rechtstreeks contact met de gerechtsdeurwaarder in Culemborg;
 • Incassospecialist met veel ervaring (sinds 1990);
 • Divers team van specialisten met veel kennis en ervaring;
 • Werkzaam in Culemborg, maar ook in de rest van Nederland;
 • Incasso van zowel kleine als grote vorderingen;
 • De extra kosten worden door uw debiteur betaald!

Contact opnemen

Waarom een gerechtsdeurwaarder te Culemborg inschakelen?

Wanneer u al een lange tijd op uw geld wacht, is dat ontzettend frustrerend. Bovendien kunnen niet-betalende klanten de liquiditeit (cashflow) van uw bedrijf in gevaar brengen. Immers: uw bedrijf heeft zelf ook betalingen te verrichten. Ook als zzp’er is facturen op tijd betaald krijgen belangrijk, het gaat tenslotte om uw inkomen.

Mocht u eigen pogingen om de klant tot betaling over te laten gaan tot niets leiden, kunt u als laatste redmiddel een incassobureau inschakelen. Door een gerechtsdeurwaarder erbij te betrekken vergroot u de kans op een succesvol incasso. De klant weet nu dat het menens is en wel over de brug moet komen.

Incassobureau in Amersfoort

Hoe gaan we te werk?

Als u ons incassobureau inschakelt, gaan wij meteen voor u aan de slag. Wij nemen middels verschillende kanalen contact op met uw debiteur: per telefoon, per e-mail en met brieven. Hiermee voeren we de druk op en kunnen de aanmaningen niet worden genegeerd. Tot slot kan de deurwaarder ook langsgaan bij uw klant in Culemborg en de sommatie-exploot persoonlijk aan hem overhandigen. Dit zal flink schrikken zijn, vaak is zo’n huisbezoek de laatste druppel en zal de klant alsnog de betaling verrichten.

Geïnteresseerd in onze diensten?

Neem direct contact met ons op!

Full-service incassobureau met landelijke dekking

Wiggers Gerechtsdeurwaarders – Incasso & Juridische dienstverlening is een full-service incassobureau en deurwaarder met een menselijke aanpak. Onze gerechtsdeurwaarders zullen klanten altijd op een menselijke manier benaderen. De ervaring leert namelijk dat er vaak een reden is voor het niet betalen, die hoeft niet per se van slechte aard te zijn. Daarom zal de deurwaarder in Culemborg als de situatie daarnaar vraagt eerlijke betalingsregelingen voorstellen. Helaas kan de incasso procedure ook verkeerd uitpakken en is er soms een gerechtelijke procedure nodig. Hierbij kunnen wij u ook bijstaan.

Onze deurwaarders werken door heel Nederland, wij hebben al voor veel bedrijven openstaande vorderingen geïncasseerd, naast Culemborg ook in Amersfoort, Utrecht en Zeist.

Verspil geen tijd en neem contact op met uw deurwaarder in Culemborg

Direct in contact komen met ons incassobureau? Bel naar 085 079 29 29, stuur ons een e-mail of vul hiernaast het contactformulier in. Mocht u de incasso meteen willen overdragen aan een gerechtsdeurwaarder in Culemborg, dan kunt u het beste het online incasso formulier invullen op de website.

 • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.